Nyt löytyi aamu-unisen unelmatyö! Palkkaa 1700 euroa, "pakko" nukkua muun muassa 5 tähden hotellissa

Unisivusto tarjoaa kirjaimellisesti unelmatyötä: tehtävään valittu saa palkkaa nukkumisesta. Paikka on kuitenkin auki vain Yhdysvaltain kansalaisille.

Unisivusto tarjoaa yhdelle onnelliselle muhkeaa palkkiota siitä hyvästä, että tämä suostuu nukkumaan. Tarkoituksena on selittää, miten ympäristö vaikuttaa hyvään uneen, kertoo UPI.

2000 dollarin palkka nukkumisesta

– Onko unelmatyösi työ, jossa saat rahaa nukkumisesta? Jos on, saatat olla ideaaliehdokas tutkimukseemme, uniohjeita koostava Sleep Standards -sivusto veistelee.

Henkilölle maksetaan 2000 dollaria, noin 1700 euroa, ja kaikki kulut. Hän nukkuu viisi yötä erilaisissa kohteissa.

"Jos valitsemme sinut, lähetämme sinut uuteen uniympäristöön joka ilta..."

Jokaisesta työstä tulee kirjoittaa rehellinen raportti. Lisäksi kullekin ympäristölle annetaan pisteitä.

Älä unohda unta! Huono nukkuminen lisää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä, mutta voi kasvattaa myös muistisairauksien todennäköisyyttä. Artikkeli jatkuu videon alla.

Älä unohda unta - Näin uni vaikuttaa terveyteesi 6:23

– Jos valitsemme sinut, lähetämme sinut uuteen uniympäristöön joka ilta. Jokaisessa ympäristössä säädämme tarkasti useita ympäristötekijöitä, joiden uskomme parantavan unesi laatua, sivusto lupaa.

Yksi kohteista on viiden tähden luksushotelli.

– Voit odottaa joka paikassa erilaisia puitteita. Älä kuitenkaan huoli, puitteet eivät millään tavalla vahingoita sinua fyysisesti tai henkisesti.

Yksi suomalaisten kannalta huono puoli työtarjouksessa on: valitettavasti "nukkujan" paikka on auki vain Yhdysvaltain kansalaisille.

Lue myös:

    Uusimmat