Mainos

Nylon Beat popin kärjessä

Helsinkiläinen tyttöduo Nylon Beat on noussut neljässä vuodessa Suomi-popin kärkeen. Alkuun kriitikot haukkuivat, mutta kansa tanssi. Nyt kriitikotkin kehuvat ja levyt myyvät platinaa.

Nylon Beatilla menee niin sanotusti lujaa. Yhtyeen aikaisemmat kolme albumia ovat tasaisen myynnin ansiosta kaikki ylittäneet platinarajan, ja uutta demo-nimistä cd:tä otettiin kauppoihin suoraan kultalevyn verran. Alkuvaiheessa ynisseet kriitikotkin ovat nyt alkaneet sulaa kaksikon edessä.

-Kriitikoiden kirjoitukset ovat aina vain yhden ihmisen mielipide, eikä ne haittaa. Koska meidän levyt kuitenkin myyvät, niin sehän tarkoittaa sitä, että moni kuitenkin tykkää meistä, arvioivat Jonna ja Erin. Nykystatuksesta kertoo sekin, että viime syksynä Nylon Beatista julkaistiin kirja joka kertoo neljän vuoden ikään ehtineen duon tarinan.

-Me oltiin siitä ensin vähän ihmeissään, mutta sehän ei olekaan mikään elämäkerta, vaan bändikirja, tytöt kertovat.

Tähän saakka kaiken yhdessä tehneet Jonna ja Erin laulavat uudella levyllä kumpikin oman soolokappaleen. Itä-Helsingistä kotoisin oleva kaksikko on hyvin ylpeä juuristaan. Tuore levykin julkistettiin Helsingin keskustan trendikuppiloiden sijasta Itäkeskuksessa sijaitsevassa yökerhossa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.