Mainos

Nuoret pojat jäivät lukkojen taakse ruokakauppaan – söivät ja joivat satojen eurojen edestä

Brittikaupan työntekijät yllättyivät, kun he saapuivat aamuyöstä töihin, eikä kauppa ollutkaan tyhjä.

Moni on varmasti joskus haaveillut pääsevänsä herkuttelemaan lukittuun ruokakauppaan kuin se olisi valtava buffetti, jota kukaan ei valvo millään tavoin.

Tästä haaveesta tuli kuitenkin totta kahdelle skotlantilaiselle koulupojalle, jotka jäivät yöksi lukkojen taakse Sainsbury’s-markettiin. Kaupan työntekijät yllättyivätkin, kun he aamuyöstä töihin saapuessaan kohtasivat 12- ja 13-vuotiaat pojat harhailemasta kaupan käytäviltä.

Työntekijät soittivatkin noin kahden aikaan yöllä poikien vanhemmille ja ilmoittivat tapahtuneesta myös poliisille. Pojat olivat onnistuneet jäämään kauppaan sulkemisajan jälkeen, sillä he olivat päivällä piiloutuneet vaateosastolle ja välttäneet näin vartijoiden katseet. He olivat lukittuina kaupassa useamman tunnin ajan, sillä kauppa oli sulkeutunut edellisenä iltana kymmenen aikaan.

Kauppaan lukitut pojat olivat käyttäytyneet, kuten ilman valvontaa jääneet lapset yleensäkin käyttäytyvät – huonosti. He olivat nauttineet ruokaa ja juoneet alkoholia satojen eurojen edestä.

Viranomaiset vahvistivat, että poikien jäljiltä kadoksissa oli myös kamera ja kaksi muistikorttia.

Kauppaketju ilmoitti parantavansa turvatoimiaan tapauksen seurauksena. Vartijat tekevät jatkossa tarkemman kierroksen ennen sulkemisaikaa ja kaupan kaihtimet suljetaan yöksi.

***

9:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.