Nöyryytetty Cheryl Cole sokissa potkuista: En ikinä olisi uskonut tätä!

Yhdysvaltoihin X Factor -tuomarin pestin saanut Cheryl Cole sai yllätyspotkut tv-ohjelmasta.

X Factorin pomo Simon Cowell ilmoitti poppari Cheryl Colelle, 27, kuluvalla viikolla, ettei tämän tuomarin rooli ”oikein toiminut” laulukilpailun amerikkalaisversiossa. The Sunille juorunneet lähteet kertovat, ettei Cheryl olisi ikinä osannut odottaa potkuja. Cherylin ystävien mukaan laulajatar on aivan sokissa ja äimistynyt, eikä hänen versionsa mukaan Simon Cowell edes antanut kunnon selitystä potkuille.

Cowellin kaverit puolestaan ovat kertoneet The Sunille, etteivät Yhdysvaltojen X Factor -tuottajat olleet tyytyväisiä Cherylin esiintymiseen. On myös juoruttu, että syynä olisi ollut Cherylin koti-ikävä, tunnettavuuden puute, ongelmat tuomarikollega Paula Abdulin kanssa ja jopa brittiaksentti!

The Girls Aloud -bändistä tuttu laulajatar palaa nöyryytettynä takaisin Iso-Britanniaan, eikä hänen toivomansa laulajaura Yhdysvalloissa ainakaan tällä kertaa lähtenyt nosteeseen. Cherylin uskotaan palaavan ohjelman brittiversion tuomariksi.

Simon Cowellin läheinen ystävä, artisti Sinitta on jo kommentoinut kohua.

– Simon ja Cheryl ovat hyvin läheisiä, ja uskon että he yrittävät selvittää asiaa. He varmasti löytävät jonkinlaisen ratkaisun tilanteeseen.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja