Nooralotta Neziri paljasti saaneensa törkeääkin palautetta ulkonäöstään – "Toivottavasti kukaan nuori urheilija ei joudu sitä kokemaan"

Nooralotta Neziri paljasti saaneensa törkeääkin palautetta  – "Toivottavasti kukaan nuori urheilija ei joudu sitä kokemaan" 2:21
Katso ja kuuntele videolta: Nooralotta Neziri ja Pirkitta Marjanen kertovat omista kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalinen media voi toimia monille urheilijoille voimavarana sekä henkisesti että taloudellisesti. Sillä voi olla myös varjopuolensa, sillä kommentoinnista on tullut vuosien varrella entistä kärkkäämpää. Pika-aituri Nooralotta Neziri kertoi SuomiAreenassa, millaista palautetta hän saa omilla kanavillaan.

Usein urheilijalle käy myös niin, että kommentointi ei liity itse lajitekemiseen, vaan esimerkiksi ulkonäköön. Neziri on törmännyt omilla tileillään kommentointiin ulkonäöstään.

– Valitettavasti olen joutunut kokemaan palautetta molemminpuolin. Saan kommentteja ulkonäöstäni. Pitkälti ovat olleet positiivisia. Mutta nuoewmpN ja oli haastavaa jaksoa, ylikuormitustilaa ja kroppa oli kerännyt vähän nestettä, eikä ollut samannäköinen kuin edellisenä vuonna, niin olen saanut julkisesti palautetta ihan mediankin taholta, mutta myös sosiaalisessa mediassa, Neziri kertoi.

Nezirillä on itsellään Instagramissa yli 90 000 seuraajaa. 

– Kommentteja, että en näytä urheilijalta, mikä on hirvittävää. Siitä on paljon aikaa, mutta toivottavasti kukaan nuori urheilija ei joudu sitä kokemaan. Tuo on vähän sellainen maailma, ettei oikein pysty kontrolloimaan muiden ihmisien tekemisiä. Sen haluan korjata, että 99,99 prosenttia kommenteista on positiivista, mutta siihen mahtuu myös sitä ikävää, Neziri jatkoi.

Suomalaisaiturin kulunut kausi on ollut vaikea. Loukkaantuminen on vaivannut, eikä tulostaso ole ollut toivotulla tasolla. Neziri joutui jättämään väliin EM-kilpailut sekä Kalevan kisat. Sen lisäksi myös Pariisin kesäolympialaiset jäävät väliin, sillä Kalevan kisat oli viimeinen paikka nostaa rankingsijoitusta, joka tällä hetkellä ei riitä Nezirin kohdalla kisoihin.

Lue myös:

    Uusimmat