Suomi-fani Nathalie saapui laulamaan Cha Cha Cha:ta Käärijän keikalle Helsinkiin Sveitsistä asti – katso video

Suomi-fani Nathalie saapui katsomaan Käärijän livekeikkaa Sveitsistä saakka – kielimuuri ei estä laulamasta suomenkielisiä hittejä 6:14
Katso videolta, mikä tekee Suomesta portugalilaisen Nathalien mielestä maailman parhaan maan. Entä, miten Sata salamaa ja Cha Cha Cha taipuvat Natalien laulamina?

Käärijän ensimmäinen keikka sitten Euroviisufinaalin on alkamassa Helsingin jäähallissa ja faneja on saapunut paikan päälle ulkomailta asti. MTV Uutiset Live tapasi Sveitsistä paikalle saapuneen Nathalien.

Nathalie odotti keikalle pääsyä aurinkoisessa säässä Helsingin jäähallin edustalla jonon kärkipaikoilla.

– Ollakseni ehdottoman rehellinen tunnelma täällä on: It's crazy, it's party. Olen tavannut kansainvälisiä ihmisiä ja suomalaisia ihmisiä. Ihmiset ovat tulleet tänne Käärijän vuoksi, mutta myös tapaamaan suomalaisia ihmisiä, mikä on uskomattomin tunne ikinä, Nathalie kuvailee tunnelmiaan.

– Olen ollut Suomessa useita kertoja ja tiedän, että kaikki se, mitä Cha Cha Cha edustaa on juuri sitä, mitä suomalaisuus on: autenttisuutta, nöyryyttä, elämästä nauttimista, ongelmista irtipäästämistä ja asioiden nauttimista juuri sellaisina kuin ne ovat.

Käärijä ei ole ainoa asia, mitä Nathalie fanittaa Suomessa. Katso yllä olevalta videolta, mikä tekee Suomesta hänen mielestään maailman parhaan maan. Entä, miten Sata salamaa ja Cha Cha Cha taipuvat Nathalien laulamina?

Lue myös:

    Uusimmat