Nina Mikkonen toivoo Timon siirtoa Meilahteen

Olisiko Timo T. A. Mikkosen tila huonontunut ilman aikaista sairaalasiirtoa?

Timo T. A. Mikkosen tilanne huononi sen jälkeen, kun hänet siirrettiin kuntoutukseen Meilahden sairaalasta pienempään sairaalaan. Alle neljä viikkoa sitten aivoinfarkteja saaneen Timo T. A. Mikkosen vointi oli jo parempi, mutta uudessa hoitopaikassa tilanne kääntyi merkittävästi.

Timo T. A. Mikkosta on viime päivät hoidettu Myrskylän lähellä sijaitsevassa sairaalassa. Nyt Nina Mikkonen toivoo, että Timo pääsisi takaisin entiseen hoitoyksikköönsä.

– Toivotaan, sitä me kaikki toivomme, me omaiset ja näin, Niina Mikkonen kertoo.

Mikkonen on saanut lukuisten ystävien kannustavia puheluita. Myös suuri määrä tuntemattomia toivoo Mikkoselle pikaista paranemista.

Arkea on kuitenkin jatkettava jo lastenkin vuoksi. Erään ystävän mukaan Nina Mikkonen on pystynyt hoitamaan lasten kanssa arjen askareet kunnioitettavasti. Lasten vuoksi murtuminen ei ole edes mahdollista, siksi ystävien tuki on juuri nyt erityisen tärkeää.

Nina Mikkonen on hoitanut tunnollisesti yhteisen yrityksen asioita sekä joissakin määrin päivittänyt kuulumisiaan julkisuudessa.

– Pyrin päivittämään blogiani nopeasti, mutta muut asiat menevät edelle. Saan toimia oman aikatauluni mukaisesti.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja