Mainos

Niinistö torjuu diktaattorisyytökset

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistö torjuu muutamien kokoomuskansanedustajien syytökset itsevaltaisesta johtamistyylistä.

Suomen pankin johtajavalinta herätti kokoomuksen sisällä keskustelun puolueen päätöksenteosta. Aihetta käsiteltiin tänään myös kokoomuksen eduskuntaryhmässä.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä pui tänään puolueen kannatuslukuja henkilökiistojen sävyttämissä tunnelmissa. Esimerkiksi Suomen pankin johtajavalinnoissa Niinistön saappaiden alle jäänyt Ilkka Kanerva on haukkunut julkisuudessa nykykokoomusta Niinistön yhden miehen showksi, jossa muut eivät uskalla suutaan avata.

Viime päivien julkisesta arvostelusta ärsyyntynyt Niinistö kiistää, että puolueessa on vallalla Kanervan moittima yhden miehen ehdoton käskyvalta. Tänään kokoomuksen eduskuntaryhmässä puheenjohtajaa moitittiin puolueen sisäisen keskustelun tukahduttamisesta, mutta Niinistö ei yhdy näihinkään väitteisiin.

Arvostelun lisääntymisestä ja kovista puheista huolimatta kukaan ei ainakaan vielä ole ilmoittanut kaipaavansa takaisin Pertti Salolaisen päättämättömäksi leimattuja puheenjohtaja-aikoja.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.