Mainos

Niinistö ei suostu presidenttiehdokkaaksi

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistö ilmoittaa aamun Demarissa, ettei hän ole kiinnostunut presidenttiehdokkuudesta. -Minä en ole käytettävissä kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi, Niinistö sanoo, eikä mainitse muitakaan mahdollisia nimiä.

Niinistön mukaan on mahdollista, ettei kokoomus aseta ehdokastaan ennen syksyä. Alun perin on ollut tarkoitus asettaa ehdokas toukokuun puoluekokouksessa.
-Se ei ole välttämätöntä, jos ehdokkuudesta järjestetään jäsenäänestys, niin nimeäminen saattaa mennä syksyynkin, sanoo Niinistö.

Uosukaisen suosio 22 prosentissa

Edukunnan kokoomuslainen puhemies Riitta Uosuokainen ei ole yhtä suosittu seuraavaksi presidentiksi kuin YK:n Bosnian erikoislähettiläs Elisabeth Rehn. Uosukainen häviäisi myös presidentti Martti Ahtisaarelle. Ilta-sanomien gallupin mukaan 22 prosenttia suomalaisista haluaa, että Uosukainen valitaan.

Kahden viikon takaisessa kyselyssä Rehniä tuki joka kolmas suomalainen. Vajaa kuukausi sitten Ahtisaari sai 28 prosentin kannatuksen. Suomen gallup kysyi Uosukaisen suosiota tuhannelta suomalaiselta tammi-helmikuun vaihteessa.
(STT-MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.