Nico ja Krete joutuivat ikään kuin tutustumaan uudelleen Love Island Suomi -kuvausten jälkeen – nämä asiat toisessa yllättivät

Oletteko koskaan katuneet osallistumista Love Islandiin, Nico ja Krete? 2:14
Love Island Suomi -ohjelmasta tutut Nico ja Krete kertovat, ovatko he koskaan katuneet osallistumista kyseiseen ohjelmaan.

Love Islandilla tutustuneet Nico ja Krete kertovat, mitä heidän suhteelleen kuuluu reilu vuosi tv-ohjelman kuvausten päättymisen jälkeen.

Love Island Suomi -ohjelman kolmas kausi huipentui finaaliin reilu vuosi sitten. Kauden voittajiksi kruunattiin Salli ja Eeli, ja toiseksi tulivat Nico ja Krete.

Nico ja Krete kertovat MTV Uutisille ajatuksen siitä, että he ovat olleet mukana Love Island Suomi -ohjelmassa, tuntuvan nykyään oudolta. Kaksikon mukaan he unohtavat usein tavanneensa rakkauden saarella.

– Aina kun miettii, miten olemme tutustuneet, niin ei tule kyllä ensimmäisenä Love Island mieleen. Tuntuu, että olisimme tutustuneet ihan normaalisti, Krete sanoo.

Nico ja Krete joutuivat ikään kuin tutustumaan toisiinsa uudelleen sen jälkeen, kun Love Islandin kuvaukset loppuivat ja he palasivat takaisin Suomeen. Vaikka kaksikko oppi tuntemaan toisensa rakkauden saarella, ei heillä ollut liieemmin hajua siitä, miten toinen eli ja käyttäytyi oikeassa elämässä.

Krete sanoo hänelle tulleen ulkomaailmassa yllätyksenä esimerkiksi se, miten paljon Nico tapasi käydä juhlimassa. Nico puolestaan sanoo Kreten olleen todellisuudessa paljon kiltimpi.

Krete muistaa edelleen, miten oudolta hänestä tuntui tavata Nico ensimmäisen kerran Suomessa.

– Olette olleet jossain Narniassa, satumaailmassa pari kuukautta, ja yhtäkkiä tulettekin takaisin Suomeen. Ja viimeksi kun olitte Suomessa, ette tienneet toisianne, Nico komppaa.

Julkinen suhde

Tuhannet silmäparit ovat seuranneet Nicon ja Kreten parisuhdetta aina sen alkumetreiltä saakka. Pariskunta kertoo, ettei uuden suhteen rakentaminen julkisen silmän alla ollut helppoa. Osasyy tähän oli Kreten mukaan se, että katsojat näkivät televisiosta vain murto-osan rakkauden saaren tapahtumista.

– Ihmiset eivät välttämättä ymmärrä minun kantaani tai joissain asioissa Nicon kantaa, ja kaikille tulee oma tietty mielipide suhteestamme. Se on ollut mielestäni tosi vaikeaa, myös Love Islandilla. Meillä oli kommunikaatio-ongelma, ja kaikki vaan pitivät minua hulluna, mutta kyllä meillä oikeasti oli sellainen, Krete sanoo.

Julkisuus ei ole kuitenkaan tuonut Nicolle ja Kretelle paineita siitä, että heidän olisi pakko onnistua ja edetä suhteessaan. Kaksikko arvelee, että mikäli he olisivat voittaneet Love Islandin, olisi voitto luultavasti luonut heille paineita yhdessä pysymisestä.

– Veikkaan, että jos olisimme voittaneet, niin emme ehkä olisi tässä. Tai en tiedä. Minusta tuntuu, että siitä olisi tullut liikaa stressiä ja painetta, Krete pohtii.

Kommunikaatio-ongelmat

Parin rakkaustarinan alkua varjostivat kotikatsomoihin saakka välittyneet kommunikaatio-ongelmat, jotka aiheuttivat kaksikon välille kinaa. Nico ja Krete olivat jopa ajautua rakkauden saarella ongelmiensa saattelemana erilleen, mutta päätyivät kuitenkin lopulta takaisin yhteen.

Kaksikko paljastaa kommunikaatio-ongelmiensa olevan nykypäivänä historiaa. Kreten mukaan kyky kommunikoida on nykyisin jopa yksi heidän suhteensa vahvuuksista.

Riitoihin pari ajautuu edelleen silloin tällöin. Nico tunnustaa olevansa tätä nykyä kumppaniaan kovempi riidanhaastaja.

– [Nico] haastaa ihan turhasta riitaa! Jos en vastaa hänelle johonkin juttuun, jos olen vaikka puhelimella, niin hän on, että riidellään sitten, Krete nauraa ja lisää, että ajoittaisesta riidan haastamisesta huolimatta Nico pyytää häneltä aina anteeksi.

Yhteinen koti Virossa

Nico ja Krete asustelevat tätä nykyä yhteisessä asunnossa Virossa. Nico muutti alun perin Itämeren toiselle puolen työasioiden vuoksi, ja Krete seurasi kumppaniaan vähän ajan kuluttua perässä.

– Aluksi sitä ehkä ajatteli, että onkohan [Virossa asuminen] niin jees, mutta sitten opinkin tykkäämään siitä paljon enemmän. Nykyään viihdyn aika paljon kotona, ei ole pakko lähteä käymään Suomessa, Nico sanoo.

– Olen syntynyt Virossa ja asunut siellä aikaisemmin 12 vuotta. En hirveästi pidä Virosta, mutta kun Nico tykkää olla siellä niin paljon, niin minäkin tykkään olla siellä Nicon kanssa, Krete säestää.

Alla olevalla videolla Nico ja Krete kertovat arkeen palaamisen vaikeudesta Love Island Suomi -ohjelman kuvausten jälkeen.

Nico ja Krete kertovat arkeen palaamisen vaikeudesta Love Island -ohjelman jälkeen 2:10

Lue myös:

    Uusimmat