NHL-seura mehusteli suomalaishyökkääjän ilmiömäisellä suorituksella – "Sanokaa kaikki kiitos"

4:15
Katso videolta Eetu Luostarisen mieletön pelastus ja Anton Lundellin kaksi maalia.

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen väläytteli maalivahdin taitojaan, kun joukkue kaatoi Buffalo Sabresin 7-4-lukemin perjantain vastaisen yön jääkiekon NHL:n kierroksella.

Florida oli noussut kolmannen erän alkajaisiksi 4-4-tasatilanteeseen 1-4-tappioasemasta. Buffalolla oli erinomainen sauma siirtyä ottelussa johtoon, kun kehiin kesken ottelun vaihdettu Florida-vahti Spencer Knight ajautui pois maaliltaan. 

Zemgus Girgensonsia odotti tyhjä maali, mutta Luostarinen oli paikalla pelastamassa tilannetta. Suomalaishyökkääjä venytti mailansa kiekon eteen ja sai kauhottua sen pois maalin edustalta.

Luostarisen torjunnalla oli iso merkitys, sillä seuraavasta tilanteesta Floridan Anton Lundell pääsi viimeistelemään johtomaalin. Osuma jäi myös voittomaaliksi. Florida täydensi vielä johtoaan hirmuiskussa olleen Jonathan Huberdeaun (1+4) ja Lundellin tyhjään maaliin tehdyillä osumilla.

– Sanokaa kaikki kiitos Eetu, Florida Panthers kirjoitti päivitykseensä isoin kirjaimin.

Sosiaalisessa mediassa Luostarisen suoritusta ylistettiin ottelun ja jopa kauden hienoimpana torjuntana. 23-vuotiaan suomalaisella on tällä kaudella kasassa 20 ottelussa tehopisteet 7+1. Luostarinen pelaa uransa kolmatta ja toista kauttaan Floridassa. NHL-ura alkoi Carolina Hurricanesissa.

Katso pääkuvan videolta Floridan Eetu Luostarisen mieletön pelastus ja Anton Lundellin kaksi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja