Roope Hintzin ketju teki NHL-historiaa

Katso videolta Floridan Eetu Luostarisen mieletön pelastus sekä Anton Lundellin kaksi maalia.

Dallas Starsista tuli jääkiekon NHL:n ensimmäinen joukkue, joka tekee maalin ensimmäisen 75 sekunnin aikana neljässä perättäisessä ottelussa.

Jokaisesta osumasta on vastannut Dallasin ykkösketju, jota johtaa Roope Hintz. Suomalaishyökkääjä viimeisteli neljästä pikamaalista kaksi. 22-vuotias jenkkihyökkääjä Jason Robertson sinetöi Dallasin ennätyskirjoihin, kun se aloitti maalinteon Columbus Blue Jacketsia vastaan minuutin ja kahdeksan sekunnin pelin jälkeen.

Dallas voitti ottelun lopulta 3-2. Suomalaisista tehopisteille ylsi Dallas-puolustaja Jani Hakanpää, joka merkkasi uransa ennätyspisteet. Suomalainen oli kakkossyöttäjä avausmaaliin sekä tarjoili Tyler Seguinin tasoitusosumaan toisessa erässä.

Voitto oli Dallasille jo kuudes peräkkäinen. Se on läntisen konferenssin seitsemäntenä ja on kerännyt 21 ottelusta 26 pistettä. Columbus hävisi nyt kolmannen kerran peräkkäin ja on itäisessä konferenssissa kymmenentenä.

Pääkuvan videolla Floridan Eetu Luostarisen mieletön pelastus ja Anton Lundellin kaksi maalia.