Anton Lundell tehtaili kaksi maalia – johto-osumaa edelsi suomalaisjoukkuetoverin uskomaton teko

Katso videolta Floridan Eetu Luostarisen mieletön pelastus ja Anton Lundellin kaksi maalia.

Florida Panthersin ja Buffalo Sabresin välinen ottelu perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella tarjosi maali-ilottelua, kun kotijoukkue Florida nakutteli ottelun toisen ja kolmannen erän aikana kuusi maalia perätysten. Ottelun ensimmäiset kolme maalia tehnyt Buffalo joutui nöyrtymään, kun ottelu päättyi lukemiin 7–4.

Myös suomalaisittain nähtiin riemukasta menoa, kun Anton Lundell laukoi ottelun kolmannessa erässä kaksi maalia. Ensimmäinen osuma vei Panthersin johtoon, toisen osumansa Lundell sai laukoa tyhjään maaliin. Lundell jakoi ylistystä joukkuetoveri Eetu Luostariselle, joka pelasti Floridan takaiskulta hetkeä ennen johtomaalia.

– Kävin kiittämässä häntä, koska jos hän ei olisi pysäyttänyt sitä, ei minun maaliani olisi laskettu. Joten kävin kiittämässä häntä loistavasta työstä. Hän oli hyvä tänään, Lundell sanoi ottelun jälkeen.

Kauden hienosti aloittanut tulokas Lundell pelasi kahdeksan peliä tehopisteittä. Edellisottelussa tehot 1+1 iskenyt Luostarinen ei tämän illan ottelussa päässyt tehopisteille. Buffalo-pakki Henri Jokiharju sai tililleen yhden syöttöpisteen.

Itäisen konferenssin piikkipaikalla oleva Florida joutui pelaamaan ilman alavartalovammastaan toipuvaa ykköstähteään Aleksander Barkovia. Jenkkilehti Miami Heraldin mukaan Barkovin polvivamma ei vaadi leikkausta, mutta marraskuun puolivälissä sattuneesta vammasta toipuminen voi viedä viikkoja.

Pääkuvan videolla Floridan Eetu Luostarisen mieletön pelastus ja Anton Lundellin kaksi maalia.