Mainos

NHL:n tähtivahti jätti Columbuksen taakseen – kävi kauden aikana useita kiivaita keskusteluja päävalmentajan kanssa: ”Hän on mitä on”

2:06
Pääkuvan videolla Huomenta Suomen kuvaa ratkaisevasta Stanley Cupin finaalista.

Venäläisvahti Sergei Bobrovski siirtyi heinäkuun alussa NHL-seura Columbus Blue Jacketsista Florida Panthersiin.

Bobrovski torjui Columbuksen maalilla yhteensä seitsemän kautta, mutta tunsi, että nyt oli aika muutokselle.

– Kuuntelin sydäntäni, joka kertoi minulle, että on aika tutkia uusia paikkoja, tähtivahti kertoo NHL.comille.

Bobrovski siirtyi Panthersiin seitsemän vuoden sopimuksella ja tienaa 10 miljoonaa dollaria, eli noin 8,9 miljoonaa euroa per kausi sopimuksensa aikana.

– Se on hyvä joukkue, siellä on erittäin hyvä valmentaja ja GM. Uskon, että minulla on mahdollisuus voittaa Stanley Cup tämän joukkueen kanssa. Vaikka pelataan talvella, siellä on palmuja ja meri ympärillä, Bobrovski luettelee siirtonsa taustoja. 

Bobrovski kertoi kauden 2017-2018 jälkeen Columbuksen seurajohdolle, ettei aio pysyä seurassa. Viime kauden alku olikin Bobrovskin mukaan henkisesti vaikea, sillä tunnelma seurassa ei ollut miellyttävä ja pukukopin sisällä oli konflikteja. 

Blue Jackets eteni silti pudotuspeleihin, neljättä kertaa Bobrovskin aikana. Columbus on pelannut pudotuspelejä kolmena viime kautena ja yksi syy tähän on ollut edelliset viisi kautta seuran päävalmentajana toiminut John Tortorella

Bobrovski kertoo, että 61-vuotiaalla valmentajalla oli omat hyvät ja huonot puolensa. 

Bobrovskin mukaan Columbus alkoi pelata paremmin, kun Tortorella tuli valmentajaksi. Tortorella toi myös kurin joukkueeseen, mutta oli myös kiivas luonteeltaan. 

– Hän on mitä on, impulsiivinen. Hän sanoo mitä ajattelee ja tekee sitä, mitä pitää oikeana. Kauden aikana oli päiviä, jolloin hän oli mukava, mutta myös päiviä, jolloin hän saattoi kritisoida mediassa tai pukuhuoneessa. Meillä oli useita kiivaita keskusteluja, sillä en aina ollut hänen kanssaan samaa mieltä, Bobrovski toteaa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja