Neymarilta katkeraa kritiikkiä PSG:n henkilökunnalle tappion jälkeen: "He ovat päätöksen takana, enkä pitänyt siitä" – paine ökyinvestointeja tehneen seuran johdossa kasvaa

1:23
Neymar viimeisteli lähietäisyydeltä PSG:n tasoitusmaalin tiistaina.

PSG kärsi tiistaina kirvelevän 1-2-vierastappion Dortmundin ja Erling Braut Hålandin käsittelyssä. Lievän kylkivamman jälkeen pelikuntoon palannut brassitähti Neymar teki ottelussa maalin, mutta antoi häviön jälkeen kritiikkiä seuransa lääkintähenkilökunnalle.

Ensimmäistä otteluaan kahteen viikkoon pelannut supertähti piti seuransa toimintaa vamman suhteen ylivarovaisena.

– On vaikeaa olla neljä ottelua pelaamatta. Valitettavasti se ei ollut minun valintani, se tuli seuran lääkäreiltä. He ovat henkilöt päätöksen takana, enkä pitänyt siitä, Neymar sanoi Reutersin mukaan.

– Meillä on ollut paljon keskustelua asiaan liittyen. Halusin pelata (jo aiemmin), tunsin oloni hyväksi, mutta seura oli peloissaan, ja lopulta minä olin kärsivä osapuoli.

Pariisilaisten urheilutoimenjohtaja Leonardo oli otteluparin edellä närkästynyt "negatiivisuudesta" joukkueen ympärillä.

PSG:n ei pitäisi pelätä ketään. Meillä on kaksi maailman neljästä parhaasta pelaajasta joukkueessamme, Neymar ja Kylian Mbappe.

PSG:n päävalmentajan Thomas Tuchelin mukaan joukkue pelasi tiistaina Tuchelin vanhaa seuraa vastaan liian peloissaan. Valmentaja ei itsekään säästynyt ottelun jälkeen kritiikiltä vaihdettuaan koko kauden hiomansa 4-4-2-järjestelmän joukkueelle viime ajoilta vieraaseen muotoon 3-4-3. Puolustaja Presnel Kimpembe puolusti luotsiaan ottelun jälkeen.

– Tappiolla ei ole mitään tekemistä taktiikoiden kanssa. Me olimme kentällä olleet pelaajat.

Ranskalaisseuran menestyspaineet ovat Mestarien liigassa korkealla, sillä joukkue muistetaan viime vuosilta lähinnä nöyryyttävistä putoamisista neljännesvälierä- tai puolivälierävaiheessa.

Seura on investoinut pelaajiin yli miljardi euroa siitä lähtien, kun Qatar Sports Investment otti seuran haltuunsa vuonna 2011.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja