Sivussa ollut Neymar joutui PSG-fanien sylkykupiksi kauden avauspelissä – "Häivy!"

Ranskan hallitseva jalkapallomestari Paris Saint-Germain aloitti Ranskan liigan kauden voitokkaasti sunnuntai-iltana. PSG otti kotonaan rutiinivoiton Nimesistä maalein 3–0.

PSG:n kokoonpanossa ei nähty brasilialaistähti Neymaria, jonka siirtoa joko Barcelonaan tai Real Madridiin pidetään todennäköisenä.

PGS:n urheilutoimenjohtaja Leonardo oli sanonut lauantaina, että keskustelut Neymarin myymisestä olivat edenneet. Sunnuntaina päävalmentaja Thomas Tuchel kertoi, ettei hänellä ollut uutisia Neymarin tulevaisuudesta ja että hänen täytyy tulla toimeen ilman brasilialaista.

Pariisilaisseuran fanit tekivät ottelussa tiettäväksi mielipiteensä Neymarista. Fanien lakanoissa Parc des Princes -stadionilla sanottiin muun muassa: "Neymar. Häivy." Eräs lakana taas kutsui Neymaria sydämettömäksi, toinen alatyylisesti prostituoiduksi.

Neymar siirtyi kaksi vuotta sitten Barcelonasta PSG:n riveihin ennätyksellisellä 222 miljoonan euron summalla. Vaikka brasilialaisen molemmat kaudet Pariisissa ovat päättyneet mestaruusjuhliin ja hän on tehnyt paljon maaleja, ovat Neymarin PSG-vuosia värittäneet loukkaantumiset ja erilaiset kohut.

PSG näytti kauden avausottelussa tulevan toimeen mainiosti ilman brasilialaistähteäkin. Avauspuoliajalla kotijoukkue meni johtoon Edinson Cavanin pilkkumaalilla. Rangaistuspotku vihellettiin videotarkastuksen jälkeen, kun kulmapotkun todettiin osuneen Nimesin Pablo Martinezin käteen.

Toisella puoliajalla ranskalaistähti Kylian Mbappe teki PSG:n toisen maalin ja antoi syötön Angel di Marian osumaan.

–  Emme aio valehdella. Jää nähtäväksi mitä Neymarin kanssa tapahtuu, mutta tämä ei ole sama joukkue, Mbappe sanoi ottelun jälkeen.

PSG tavoittelee tällä kaudella kolmatta perättäistä liigamestaruuttaan.

Lue myös:

    Uusimmat