"En ymmärrä, miten hävisimme" – PSG-presidentti haluaa rauhoittua ennen päätöstä päävalmentajan kohtalosta

Pariisissa on herätty torstaiaamuun hämmentyneinä ja epäuskoisina. Syitä tappioon Manchester Unitedin lähestulkoon juniorijoukkueelle etsitään vielä pitkään.

PSG:n qatarilainen omistajaporras on pumpannut seuraan rahaa vuodesta toiseen euromenestyksen toivossa. Puolivälieriin se on päässyt kerran, muulloin tie on noussut pystyyn neljännesvälierissä.

– PSG:n putoaminen Mestarien liigasta on jättänyt seuran hämilleen etsimään vastauksia, mutta päävalmentaja Thomas Tuchelia ei olla vaistomaisesti erottamassa tappion jälkeen, seuran presidentti Nasser Al-Khelaifi sanoi Reutersin mukaan.

Ranskalaisjoukkue menetti vieraskentällä hankkimansa kahden maalin etumatkan. Keskiviikon 1-3-tappio tarkoitti putoamista jatkosta yhteismaalisäännön vuoksi.

– Olen erittäin pettynyt tulokseen ja peliin. En ymmärrä, miten hävisimme. Voitimme avausosan 2-0 ja Pariisissa hävisimme 1-3. Annoimme heille kaiken voittoon tarvittavan ja teimme sen helpoksi. En ymmärrä, Al-Khelaifi jatkoi.

Tuchel saapui PSG:n päävalmentajaksi toukokuussa nimenomaan Mestarien liigassa menestymistä silmällä pitäen. Seuran presidentin mukaan saksalaisvalmentajan tulevaisuuden suhteen ei tehdä nopeita päätöksiä.

– Luotan valmentajaan, mutta meidän täytyy toimia nyt, ei pelkästään tappion vuoksi, Al-Khelaifi sanoi L’Equipen mukaan.

– Meidän tarvitsee tehdä rauhallisia päätöksiä, mutta tämä ei ole se hetki. Haluamme rahoittua.

 

Lue myös:

    Uusimmat