Jürgen Kloppilla vahva näkemys: Atletico Madrid yritti saada Liverpool-supertähden ulos kentältä – "Hänet oli kohdennettu, se on selvää"

Atletico Madrid otti tiistaina 1-0-kotivoiton Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Liverpoolia vastaan. Kilpailun hallitsevan voittajan päävalmentaja Jürgen Klopp ei ollut kaikilta osin iloinen kotijoukkueen otteista.

Liverpoolin laitapuolustaja Andy Robertson syytti tuomaristoa virheestä, sillä hänen mukaansa Liverpoolille olisi kuulunut rajaheitto Atleticon voittomaalia edeltäneestä tilanteesta. Myös Klopp yhtyi ottelun jälkeen tuomariston kritisointiin.

– Tuomarin on oltava erittäin vahva tällaisessa tunnelmassa. Ensimmäisen 30 minuutin aikana kolme heidän pelaajistaan menivät maihin. En tiedä syytä, Klopp puolestaan sanoi ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

– He saivat tuloksen, stadion ei todistanut näyttävää jalkapalloa. Atletico oli täällä puristamassa tuloksen ottelusta. He saivat sen, joten he ovat iloisia. Me emme ole niin iloisia, Klopp tiivisti.

Tulisen ottelun yksi polttopisteistä nähtiin, kun kotiyleisö vaati raivoisasti Sadio Manen ulosajoa tämän rikottua Atleticon Sime Vrsaljkoa. Manella oli tilanteessa jo varoitus allaan, mutta puolalaistuomari Szymon Marciniak ei osoittanut tähtihyökkääjälle ulosajoa.

Klopp vaihtoi senegalilaisen kentältä välittömästi tilanteen jälkeen.

– Heidän suunnitelmansa oli saada Sadio ulos ottelusta keltaisella kortilla. Pelkäsin, että vastustaja kaatuisi, jos Sadio vain vetäisi syvään henkeä tai mitä tahansa, itsekin varoituksen sivurajalla saanut Klopp sanoi.

– En halunnut sitä tilannetta (Manen ulosajoa), ja sen vuoksi otin hänet kentältä. Hänet oli kohdennettu, se oli selvää. Se on osa jalkapalloa, mutta en pidä siitä.

Vaikka Liverpool hävisi otteluparin avausosan, Kloppin ryhmä on suorittanut viime vuosina nousuja huomattavasti vaikeammistakin asemista.

– Niin kauan kuin meillä on 11 pelaajalla Liverpoolin pelipaita päällä, annamme kaikkemme. Kaikille Atleticon kannattajille, joilla on lippu, tervetuloa Anfieldille, Klopp latasi.

Liverpool ja Atletico Madrid kohtaavat Englannissa maaliskuun 11. päivä. 

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Tottenham - Leipzig klo 21.55 C More Sport 1
Atalanta - Valencia 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat