Kovia väitteitä Neymarista: "Saapuu harjoituksiin lähes humalassa" – halutaan pihalle seurasta

Kritiikki ranskalaisen jalkapallojätin PSG:n tähtipelaajiin lukeutuvaa Neymaria kohtaan on yltynyt. RMC Sportin arvostettu toimittaja Daniel Riolo kertoo, ettei harjoitteleminenkaan maistu brasilialaistaiturille.

PSG:ssä on tuoreeltaan tuivertanut. Mestarien liiga -kausi päättyi neljännesvälieriin, kun Real Madrid voitti toisen osaottelun 3–1 ja paineli jatkoon yhteismaalein 3–2. Heti sen perään Monaco puolestaan nöyryytti pariisilaisia Ranskan liigassa osumin 3–0.

Tikunnokassa on ollut paljon myös vuodesta 2017 lähtien PSG:ssä pelannut Neymar, jonka ammattimaisuus ei ole alituiseen vakuuttanut.

– Neymar tuskin enää harjoittelee. Hän saapuu harjoituksiin surkeassa jamassa, lähes humalassa, toimittaja Riolo kertoi RMC Sportilla.

– Näin se menee, Neymar on kostomielialalla PSG:tä vastaan.

PSG-fanit vihelsivät joukkueen pelaajille Real Madrid -tappion jälkeen. Riolo tuo esiin, että he haluaisivat Neymarin ulos seurasta.

– PSG-fanit eivät välitä paskaakaan Neymarin tempuista tai hänen Netflix-dokumentistaan.

– Meidän täytyy allekirjoittaa hänen lähtöpaperinsa ja antaa hänen mennä. Hän tekee paljon vahinkoa seuralle. Annetaan hänen mennä, hän pilaa PSG:n, Riolo jylisi.

Riolon mukaan seura on ylipäätään hakoteillä: valmennuksella ei ole otetta, eikä seuran johto ota asioihin kantaa.

– Tällaisen katastrofin jälkeen vyötä pitäisi kiristää. Mutta ei mitään. Ei (urheilujohtaja) Leonardo tai (puheenjohtaja) Nasser Al-Khelaifi. Ei mitään. Täysi hävitys.

Lue myös:

    Uusimmat