Neymarin rasismiväitteissä perää? – PSG vaatii toimenpiteitä

3:03
Videolla kuvaa sunnuntain PSG:n ja Marseillen dramaattisesta ottelusta.

Ranskan Ligue 1:n sunnuntain iltaottelu PSG:n ja Marseillen välillä päättyi varsin dramaattisissa merkeissä. Ottelussa jaettiin peräti viisi punaista korttia. Nämä kaikki tulivat ottelun lisäajalla.

Joukkueiden tunteet kuumenivat niin, että PSG:ltä Layvin Kurzawa, Leandro Paredes ja Neymar lensivät pihalle punaisten korttien myötä. Marseillen puolella ulosajon saivat Jordan Amaville ja Dario Benedettolle.

Kentältä poistuessaan PSG:n supertähti Neymar väitti, että Marseillen pelaajat olisivat syyllistyneet rasismiin.

Erityisesti syytökset kohdistuivat Marseillen espanjalaispuolustajaan Alvaro Gonzaleziin, joka kävi useita kiihkeitä sanaharkkoja Neymarin kanssa.

– Pelissä ei ole tilaa rasismille. Minulla ei ole mitään siihen liittyviä tapauksia urani aikana, tai arjessa seuratovereideni ja kavereideni kanssa. Joskus sitä pitää vain opetella häviämään ja hyväksymään se kentällä, Gonzalez vastasi Neymarin syytöksiin.

LUE: 

Mutta oliko väitteillä perää?

Ainakin Neymarin seuran PSG:n mukaan oli.

Seura julkaisi maanantaina illalla tiedotteen, jonka mukaan se tukee ”vahvasti” Neymaria.

– PSG odottaa, että liigan kurinpito tutkii tapauksen ja selvittää tosiasiat. Olemme kurinpidon käytettävissä, jotta he saavat kaiken tarvittavan avun.

Neymar, 28, palasi pelikentille sunnuntaina, kun hän toipui koronavirustartunnasta. Neymar antoi menneellä viikolla tarvittavat negatiiviset testitulokset, minkä myötä hän oli edustuskelpoinen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja