Neymar kiistää rikkoneensa koronasuosituksia – kuva sosiaalisessa mediassa nosti kuohunnan

1:12
Neymar osui PSG:lle Mestarien liigan pudotuspeleissä ennen kuin koronavirus pysäytti urheilumaailman.

PSG-tähti Neymar on kieltänyt rikkoneensa WHO:n suosituksia sen jälkeen, kun kuvat rantalentopalloa ystäviensä kanssa pelanneesta jalkapallotähdestä herättivät kovaa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Neymar poistui Pariisista kotiinsa Brasiliaan koronaviruksen levittyä Ranskassa laajemmin. Hän julkaisi myöhemmin valokuvan (alla) Instagram-palvelussa, jossa hän pelaa neljän ystävänsä ja poikansa kanssa rantalentopalloa.

Kommenttikenttä täyttyi kritiikistä ja sosiaalisesta etäisyydestä muistuttavista kommenteista.

Neymarin mukaan vaikutelma on väärinkäsitys. Hyökkääjän tiedottaja kertoi, että kuvassa esiintyneet neljä ystävää matkustivat Pariisista yhdessä pelaajan kanssa tämän yksityiskoneessa Neymarin tarjotessa ystävilleen kotonaan 14 päivän karanteenin. Tiedottajan mukaan Neymarin poika oli ainoa karanteenissa vieraillut henkilö.

– Neymar pysyy poissa sisarensa, äitinsä ja isoäitinsä luota, sillä hän ymmärtää terveydenhuollon ponnistelut tilanteessa, tiedottaja kertoi brasilialaismedia Globon välityksellä.

– Talo, jossa pelaaja toteuttaa karanteenia on täysin eristetty ja mahdollistaa rauhassa ja hiljaisuudessa harjoittelun jatkamisen. Neymar jatkaa päivittäistä työskentelyään estääkseen loukkaantumisen ja pitääkseen yllä kuntoaan valmentajansa Ricardo Rosan kanssa. Hän odottaa tämän ihmiskunnan surullisen ajanjakson päättymistä ja töihin palaamista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja