PSG-tähti teki vaimonsa kanssa kovan liikkeen keskellä koronapandemiaa

Jalkapallojätti PSG:n brasilialaispuolustaja Marquinhos on matkustanut vaimonsa kanssa koronaviruspandemian keskellä Pariisista Brasiliaan, kertoo Le Parisien -lehti.

Kaksi kuukautta aiemmin PSG:n muut brasilialaispelaajat Neymar ja Thiago Silva suuntasivat Pariisista Brasiliaan. Marquinhos sen sijaan päätti jäädä Pariisiin.

Nyt Marquinhos kuitenkin lensi Brasiliaan São Paulon osavaltioon vaimonsa Carolin ja lastensa Maria-Eduardan ja Enricon kanssa. Brassitähti pääsee näin olemaan lähempänä perhettään.

– Mietimme paljon, menisimmekö sinne vai emme. Matkustamisessa on olemassa riski, mahdollisuus, että meillä on virus ja meillä on vastuu siitä, Marquinhosin Carol-vaimo sanoi aiemmin L’Equipe-lehden mukaan.

Marquinhos matkusti kotimaahansa Air Francen lennolla. Lennolle lähteneille kymmenille matkustajille tehtiin lämpötilatestit, ja he pääsivät määränpäähänsä tiistaina.

Koronaolot ovat Brasiliassa pahat; virus on jyllännyt maassa kiihtyvällä tavalla. Koronatapauksia on todennettu Brasiliassa jo yli 275 000 ja kuolleita on yli 18 000.

Lue myös:

    Uusimmat