Supertähti Neymar kiistää jyrkästi skandaalimaiset raiskausväitteet – vetoaa olevansa itse uhri

Brasilialainen jalkapalloilija Neymar on päätynyt skandaalin keskelle. 27-vuotiasta lajin supertähteä epäillään raiskauksesta.

Brasiliasta maailmalle levinneet väitteet saivat tuulta purjeiden alle viime perjantaina jätetyn rikosilmoituksen myötä. Muun muassa uutistoimisto Reutersin kaivaman raportin mukaan Neymar olisi houkutellut naisen pariisilaiseen hotelliin, jossa hän oli alkanut käyttäytyä aggressiivisesti. Naisen mukaan Neymar olisi lopulta raiskannut hänet.

Neymarin leiri julkaisi tiedotteen jalkapalloilijan omilla verkkosivuillaan. Tiedotteessa Neymar sanoo väitteiden olevan täyttä palturia.

– Vaikka julkisuuteen levinneet uutiset tulivat yllätyksenä, niin pelaaja itse kuin hänen edustaja tietävät tapauksen faktat. Hän (Neymar) on kiristyksen uhri, tiedotteessa todetaan.

Neymarin leirin väittämät kiristysyritykset kohdistuvat rikosilmoituksen jättäneeseen naiseen ja tämän asianajajaan.

– Vastustamme täysin epäoikeudenmukaisia syytöksiä ja tästä seurannutta hyvin negatiivista uutisointia, Neymarin leirin tiedotteessa käytiin läpi.

Poliisiraportin mukaan nimettömänä pysyvä nainen kertoi syyttäjille tavanneensa Neymarin Instagramissa, jossa jalkapallotähti oli ehdottanut tapaamista Pariisissa.

Naisen mukaan Neymarin avustaja olisi lähettänyt hänelle lentoliput Pariisiin. 15. toukokuuta nainen oli kirjautunut sisään Hotel Sofitel Paris Arc Du Triompheen. Nainen kertoi poliisille, että Neymar saapui hotelliin ”selvästi humalassa”.

– Jossain vaiheessa Neymarin käytös oli muuttunut aggressiiviseksi ja tilanne oli muuttunut seksuaaliseksi kanssakäymiseksi ilman uhrin suostumusta, poliisiraportissa kerrotaan.

Naisen selityksen mukaan hän palasi kotiin Brasiliaan kahta päivään myöhemmin, eikä hän uskaltanut kertoa asiasta ranskalaiselle poliisille, koska hän oli ”kauhistunut ja hän pelkäsi kertoa asiasta toisessa maassa”.

Neymarin isä, Neymar Sr. ehti kommentoida brasilialaisella TV-kanavalla väitteiden olevan ”ansa” ja että hänen poikansa julkaisisi sosiaalisessa mediassa käydyt keskustelut, mikäli tähän on tarvetta.

Neymar on ollut negatiivisen julkisuuden keskellä viime aikoina, sillä häneltä vietiin vain muutama päivä sitten kapteenin asema Brasilian maajoukkueessa ”kurittomuuden takia”. Kesällä pelattavassa Copa America -turnauksessa Brasilian kapteenina toimii Neymarin tapaan pariisilaisessa PSG:ssä pelaava laitapuolustaja Dani Alves

Lue myös:

    Uusimmat