Nerokas kikka saa näyttämään hoikemmalta bikinikuvissa – kokeile ”auringonkukkaa”!

Asennolla voi vaikuttaa merkittävästi siihen, miltä vartalo näyttää kesäisissä bikinikuvissa. Uusin hittiposeeraus on nimeltään ”auringonkukka”, kertoo The Sun.

Vartaloa imartelevaa poseerausta varten tarvitset vain bikinit, leveälierisen hatun sekä kaverin kuvan nappaamaan. ”Auringonkukka”-poseerauksessa toinen käsi nostetaan ylös ja päätä kallistetaan nostetun käden suuntaan katse suunnattuna kaukaisuuteen.

Asento hoikentaa kaulaa, eikä päästä vähemmän mairittelevia kaksoisleukakuvia syntymään. Lisäksi poseeraus venyttää keskivartaloa, mikä saa vyötärön näyttämään kapeammalta.

Yksi ”auringonkukkaan” selvästi ihastunut julkisuuden henkilö on The Pussycat Dolls -yhtyeen entinen keulakuva Nicole Scherzinger, 41. Laulajan lisäksi muutkin julkisuuden henkilön ovat innostuneet imartelevasta poseerauksesta.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Selaa kuvia kuvan oikeassa reunassa olevasta nuolesta. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Eikö hattua löydy? Ei hätää!

Leveälierinen hattu sopii rannalle, sillä se suojaa auringolta ja näin ollen myös ihosyövältä. Jos hattua ei kuitenkaan ole, eikä sellaista aio hankkia, onnistuu "auringonkukka" myös ilman, kuten alla olevat kuvat osoittavat.

Mikäli hattu ei sovi omaan päähän, muista suojautua auringolta käyttämällä aurinkorasvaa sekä aurinkolaseja.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Lähteet: The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja