Mies, älä missään nimessä sano näitä asioita sängyssä!

Miesten suusta pääsee sängyssä välillä mitä uskomattomampia möläytyksiä, joista jotkut ovat valitettavan yleisiä. Listasimme asioita, joita ei kannata sanoa, ellei halua joutua kahvitaukojen juoruilun kohteeksi.

Vaikka usein naisia moititaan turhasta höpöttämisestä seksin jälkeen, sortuvat myös miehet tähän. Naisesta voi olla hauskaa jutella kanssasi joutavia petipuuhien jälkeen, mutta seuraavia asioita hän tuskin haluaa sängyssä kuulla.

Saisinko suudella sinua?

Tarkoitat varmaan hyvää, mutta jos nainen on jo läheisessä kontaktissa kanssasi, niin ole hyvä ja suutele! Luvan kysyminen selvästi halukkaalta naiselta tappaa tunnelman.

Oliko kivaa, kun tein niin?

Onko mitään turhempaa kuin kysyä mielipidettä asiasta, jonka on jo tehnyt? Jos epäröit, pitääkö naisesi jostain uudesta jutusta, jota haluaisit kokeilla, niin kysy etukäteen. "Olisiko kiva, jos tekisin näin?" kuulostaa paljon paremmalta kuin kysyminen jälkikäteen. Tällä tavalla naisesi ei joudu valehtelemaan asiasta, jonka olet jo tehnyt, tunteidesi loukkaamisen pelossa etkä sinä toistele samaa virhettä yhä uudelleen ja uudelleen luullen naisesi pitävän siitä.

Minkä arvosanan antaisit?

Haluatko todella, että nainen alkaa vertailemaan sinua aiempiin kumppaneihinsa? Tämä on taas yksi tilanne, jossa ajat naisen valehtelemaan. Erityisesti heti seksin jälkeen esitettynä tämä kysymys kyllä latistaa naisesi fiilikset kertaheitolla. Mitä odotat hänen vastaavan? "Seiska miikka..."

Joko lopetit?

Kun nainen on antanut sinulle suullista nautintoa viimeisen vartin, kannattaa kiltisti tyytyä siihen eikä ruinata lisää.

No, saitko?

Ei, ei ja ei. Yleensä tämä kysymys esitetään silloin, kun nainen ei ole vaivautunut feikkaamaan orgasmia tilanteessa, jossa ei ole saanut. Joko mies on vähän hölmö tai haluaa, että hänelle valehdellaan päin naamaa. Kyllä sen yleensä huomaa, kun nainen saa orgasmin. Jos et siis ole huomannut mitään, petraa ensi kerralla. Älä kuitenkaan aja naista tilanteeseen, jossa hän kokee joutuvansa valehtelemaan. Moni nainen voi olla tyytyväinen seksiin ilman orgasmiakin, joten latistat hänen tunnelmaansa tivaamalla, saiko hän.

Katsotaanko samalla pornoa?

Kaikkia naisia tämä ei tietenkään häiritse – varsinkaan, jos suhde omaan kumppaniin on vahvalla pohjalla. Mutta noin yleisesti ottaen naisesi varmasti nauttii enemmän, jos keskityt häneen etkä tuntemattomiin ihmisiin.

Kuinka monta kertaa tulit?

Kysytkö tosissasi? Suurimmassa osassa tapauksista vastaus on kerran, jos sitäkään. On lähes varmaa, että jos nainen on saanut orgasmin useammin kuin kerran, hän kertoo siitä sinulle oma-aloitteisesti.

Tulinko liian nopeasti? / Anteeksi, tulin liian nopeasti.

Liika epävarmuus tekee hallaa tunnelmalle, vaikka seksi olisikin jo ohi. Jos sinusta tuntuu, että hoidit hommat liian ripeästi, pidä taukoa ja kokeile, josko naiselle jäi vielä nälkää pidempään sessioon.


Yleispätevä ohje kaikille miehille: mieti aina, pystytkö kestämään minkä tahansa vastauksen vai kalasteletko vain kehuja. Jos sinulle kelpaa vain yksi mahdollinen vastaus, niin älä edes kysy. Jos välttämättä haluat kysyä jotain, kysy sellaista, johon voi vastata muutenkin kuin kyllä tai ei. Kun vastausmahdollisuudet eivät ole niin rajatut, naisesi saa mahdollisuuden vastata juuri niin kuin hän itse haluaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja