Nautitko todella seksistä, jos nainen on päällä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Olen kuullut, että nainen päällä -asento ei juurikaan tuota miehelle nautintoa. Ehkä korkeintaan visuaalisessa muodossa? Onko se totta? Mitä se vaatii naiselta, että mies todella nauttii siitä, että nainen on päällä?”  kyselee Irmeli-79.

Näin miehet vastasivat:

"Olet Irmeli oikeassa. Niin sanottu ratsastusasento ei tuota – tai ainakaan minulle ei tuo – kovin suurta nautintoa, jos vertaa moneen muuhun asentoon. Itse koen sen niin, että kun en ole siinä asennossa niin sanotusti hallitsevassa asemassa niin nautinto ei ole yhtä voimakas kuin silloin kun pystyn itse säädellä muun muassa työntökulmaa ja -voimakkuutta. Nainen päällä -asennossa on myös hankalampi päästä niin syvälle kuin esimerkiksi takaapäin- tai edestä jalat ylhäällä koukussa -asennossa. En usko, että ratsastusasennossa on mitään kovin kummoista tehtävissä, että mies tuntisi enemmän. Toki kaikki miehet eivät nauti siitä dominoivasta roolista, mutta ne jotka nauttivat, niin varmasti heille nainen päällä -asento ei ole niitä nautittavimpia. Toki hyvä asento ja kannattaa sitäkin aina silloin tällöin harrastaa."
– 38, naimisissa

"Nautinto ei ole yhtä voimakas..."

"Hyvä Irmeli-79, jos tuohon ikään mennessä et ole oppinut, että nainen pällä asento tuottaa miehelle visuaalista ja kaikkea nautintoa hyvin paljon, pitäisi ehkä miettiä sitä, missä vika? Tiesithän, että päällä ollessasi sinun pitää ihan oikeasti liikkua, eikä vain istua oksassa kuin lukemassa naistenlehtiä, jotka ilmestyvät torstaisin. Ride, baby, ride... kyyti voi olla kylmää, niin monella eri tavalla."
– 46, naimissa

"Jos nainen tulee päälle ja vain kulkee edes takas, niin on totta, että se ei oikeastaan tunnu paljon. Nainen on siinä asennossa pääroolissa ja mies voi vain rytmittää, tai hieman liikkua, mutta nainen saa varmasti itsekin tuosta asennosta enemmän "irti", kun hieman liikkuu, sekä sitä kautta auttaa myös miestä tuntemaan enemmän. Lantion pyörittely on yksi hyvä keino, sekä tietenkin nousta ylös alas ja jos sen tekee hitaammin, niin mies tuntee enemmän, koska terskanpää, eli juuri se kohta, mikä miehellä on herkin, lähestyy suuaukkoa ja näin mies tuntee paljon enemmän. Pyörivä liike taas tekee sen, että terska osuu sisällä ollessaan seinämiin ja täten tunto lisääntyy ja myös siinä samalla nainen saa stimulaatiota klitorikseen. Sama myös tapahtuu, jos nainen nojaa hieman taaksepäin, koska silloin terska alkaa hangata vaginan etuseinämään ja tuntuu hyvältä. Visuaalisuus myös tekee tuosta asennosta hyvän, mutta toisaalta kaikissa asennoissa se visuaalisuus on tärkeää, koska seksi pimeässä on tylsää. Vaikka kuitenkin aina seksiä."
– 38, sinkku

"Olet kuullut väärin. Seksi on nautinnollista yltä, alta ja sivulta. Jos kumppani vain on oikea."
– 38, naimisissa

"Varmasti on joitain, jotka saavat siitä nautintoa ihan penetraation kautta, mutta itse en ole yksi heistä. Se on enemmänkin visuaalista nautintoa, kun nainen on päälläni (lehmityttö-asento). Oli hän sitten etu- tai takaperin. Asento ei kuitenkaan hiero oikeasta paikasta, jotta saisin sen suurempaa nautintoa. Ehkäpä asennosta saisi enemmän irti, jos ei tarvitsisi kokoajan vahtia, ettei nainen mene väärään asentoon, joka johtaisi esimerkiksi peniksen murtumiseen. Se ylös-alas-liike menee herkästi epämääräiseksi pomppimiseksi ja joutuu itse olemaan enemmän kontrollissa, kun nainen heiluu päällä kuin pelaisi joystickilla jotain toimintapeliä. Ensimmäisenä pitäisi opetella liike ennen kuin voi lisätä vauhtia, myös asentoa voi kallistaa hiljalleen muttei liikaa, jotta seinämät hieroisivat peniksen päätä paremmin, joka taas johtaa miehellä nautintoon. Toinen vaihtoehto on siirtyä sängystä muille tasoille, jossa nainen on päällä muttei välttämättä juuri lehmityttömäisesti."
– 34, sinkku

"Tuskin kukaan pois heittää."

"Outojen ukkojen kanssa on Irmeli ollut tekemisissä. Jos kuskissa on vikaa, niin ei oikein mikään tunnu miltään. Mun mielestä paras asento on se, kun nainen on päällä, siitä löytyy kivoja variaatioita. Toki on siinä kiva kattella maisemiakin... jos on hyvät maisemat. Ei siinä naiselta mitään erityistä tarvita, ehkä sellaista kunnollista innostusta ja sitä, että seuraa miehen ohjausta, mutta jos ukko ei tiedä, mitä tehdä, niin sitten voi olla aika pomppiunen kyyti, jossa ei sinänsä ole mitään pahaa... mutta kyytiin vaan sanon minä, jos itse tykkää, tuskin kukaan pois heittää."
– 48, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja