Negative hukutti Ruisrockin ruusuihin

Turun kauniissa Ruissalossa järjestetty legendaarinen Ruisrock juhlii tänä vuonna neljä vuosikymmentä kestänyttä taivaltaan.

Tamperelainen rockbändi Negative halusi kunnioittaa keski-ikäistä festivaalia omalla, persoonallisella tavallaan. Jonne Aaron oli kumppaneineen tuonut päälavalle mukaansa 500 ruusua, jotka heitettiin lavalta keikan lopussa.

– Ruusu on rockin symboli, joten on hyvä kukittaa yleisö. On suuri kunnia olla mukana Euroopan yhtäjaksoisesti pisimpään järjestetyn festarin esiintyjälistalla näin juhlavuotena, Jonne Aaron kertoo hyväntuulisena MTV3.fin Viihdeuutisille.

Suomen suvi tarjosi parastaan Turussa, sillä Ruisrockin ensimmäinen päivä rokattiin helteisessä säässä. Se toi hymyn huulille myös Jonne Aaronin kasvoille.

– Muistan, kun haaveilin pikkupoikana esiintyväni Ruisrockissa ja nyt olen täällä jo neljättä kertaa. Tämä on aivan mahtavaa. Toivon, että kuluva kesä on kaikille rakkauden kesä, sitä se on ainakin minulle ja bändille, Jonne paljastaa.

Ruisrock on kerännyt juhlavuotenaan mehukkaan kattauksen hienoja artisteja.

Festareilla esiintyvät suomalaisten huippunimien lisäksi myös Ozzy Osbourne, Slash, The Ark, The Sounds ja The Baseballs. Sunnuntaina Ruisrockissa esiintyy viihdelegenda Vesa-Matti Loiri.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat