NBA-kuumakalle heitti fania pallolla, syytti tätä äitinsä solvaamisesta – sai taas viisinumeroiset sakot

Los Angeles Clippersin pelaaja Patrick Beverley on saanut NBA-koripalloliigalta 25 000 dollarin eli noin 22 000 euron sakot heitettyään katsojaa pallolla.

Beverley kuumeni sunnuntaina Clippersin 110–114-tappioon päättyneessä vierasottelussa Dallas Mavericksia vastaan ja viskaisi pallon päin fania.

Beverley, 30, puolustautui ottelun jälkeen sillä, että katsoja olisi huudellut hävyttömyyksiä hänen äidilleen.

– Kerroin siitä tuomarille. Kerroin järjestyksenvalvojille. Sanon vain, että minua ei ole koskaan heitetty NBA:ssa ulos pelistä, kaudesta 2012–2013 lähtien sarjassa pelannut Beverley sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Voin hyväksyä "haista v*ttu, Beverley" -huudot, "haista v*ttu, Pat", mutta en tällaista äitiäni kohtaan. Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät, että olen mies, jolla perhe on etusijalla, ja on asioita, joita ei voi hyväksyä. Sen jälkeen kun olin kertonut asiasta tuomareille ja Dallasin järjestyksenvalvojille, hän sanoi sen uudelleen. Jos siis kukaan ei kontrolloi faneja, mitä meidän oletetaan tekevän pelaajina?

Katsoja, Don Knobler, myönsi solvanneensa Beverleyn äitiä sen jälkeen, kun Dallasin Dennis Smith juniorilta oli särkynyt yhdessä tilanteessa hampaita Beverleyn käsittelyssä. Katsoja kiisti kuitenkaan käyttäneensä kirosanoja.

Beverley oli heittänyt pallon pompun kautta Krobleria päin pelitauolla neljännen jakson aikana.

"Täytyy kääntää toinen poski"

Clippersiä luotsaava Doc Rivers otti myös kantaa tapaukseen.

– Se jätkä (katsoja) sanoi jotain hänen äidistään. Kerroin hänelle (Beverleylle), että tämä on elämää ja sinun täytyy kääntää toinen poskesi, vaikka tiedän, että se on vaikeaa. Emme voi ryhtyä toimiin, vaan meidän täytyy kävellä pois. Sen jälkeen liigan on huolehdittava tästä, Rivers sanoi.

Beverley on aiemminkin ollut vastaavanlaisissa yhteyksissä esillä. Hän sai keväällä 2017 niin ikään 25 000 dollarin sakot, tuolloin pudotuspeliottelun aikaisesta kahnauksesta Stuart Scaramuccin kanssa. Scaramucci on Oklahoma City Thunderin vähemmistöomistaja Stuart Scaramuccin poika.

Videolla kuvaa Chicagon NBA-tähti Lauri Markkasen kesäisestä fanitapaamisesta:

Lauri Markkanen tapasi fanejaan 0:57

Lue myös:

    Uusimmat