Mainos

Natasha Poly on periksi antamaton kaunotar

Natalia Polevshchikova eli Natasha Poly on yksi muotimaailman kuumimmista kasvoista. Muun muassa Victoria's Secretin seksikkäänä sulottarena ihastuttanut Poly pärjää, paitsi gasellimaisen kauneutensa, myös vahvan työmoraalinsa ansiosta.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Malli Natasha Poly ampaisi maailmanmaineeseen syrjäisestä Permin kaupungista Venäjältä. 15-vuotiaana 178-senttinen kaunotar voitti mallikilpailun Moskovassa. Ammattilaisura urkeni 19-vuotiaana vuonna 2005. Samana vuonna Poly teki yli 130 näytöstä, mikä on hieno saavutus kenelle tahansa. Suuren yleisön tietoisuuteen hän pääsi viimeistään poseeraamalla Victoria's Secretin seksikkäässä muotinäytöksessä.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Monet muotinäytökset avannut nainen on pärjännyt mallimarkkinoilla paitsi kauneutensa, myös korkean työmoraalinsa takia. Polyn mielestä on tärkeää keskittyä täysillä siihen mitä tekee ja kunnioittaa kaikkia alalla olevia. Poly ei luovuta, vaikka ongelmia ilmenisikin.

– Tärkeintä on nauttia työstään, sillä muuten on mahdotonta antaa parastaan. Työssäni on aina uutta opittavaa. On jännittävää nähdä miten ihmiset työskentelevät ja kuunnella heidän ajatuksiaan, malli kehuu.

Poly on kertonut haaveilevansa opiskeluista, jos ja kun mallinura joskus loppuu. Tällä hetkellä kiirettä kuitenkin riittää yllin kyllin.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: supermodels.nl, 123allcelebs.com

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.