Mainos

Natalie sai joulukortin noutoruokafirmasta – havahtui muuttamaan elämänsä suunnan: "Olin pohjalla"

Hurjan kilomäärän pudottanut äiti jakoi vinkit laihtumiseen – ja upeat kuvat. 

Kun Natalie Moxey sai joulukortin noutoruokaravintolasta, hän tajusi, että haluaa muuttaa elämänsä.

Raskauden jälkeen Moxeyn, 31, paino oli noussut. Hän käytti miehensä kanssa jopa 130 dollaria viikossa noutoruokaan samasta ravintolasta, joka muisti Moxeyta jouluna.

– Oli pelottavaa ajatella, että tilaan tarpeeksi ruokaa take-away-firmasta, että he lähettävät joulukortin. Olin pohjalla, Moxey kuvasi Today.comille.

Kortti saapui jouluna 2015. Sen jälkeen Moxey on laihtunut 42 kiloa.

Joulukuu 2015 ja joulukuu 2017. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Pitkään ylipainoisena elänyt Moxey halusi nähdä pienten poikiensa kasvavan aikuisiksi. Ravintolan joulukortin lisäksi posti toi myös vastauksen ongelmaan: Moxey sai painonhallintapalvelua tarjoavan yrityksen mainoksen.

– Se tuntui vähän kohtalolta, hän kuvaa.

Aiemmin Moxey oli kokeillut useita dieettejä, jotka epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen. Nyt hän kuitenkin päätti yrittää uudelleen.

Noutoruoan tilaaminen loppui, kun Moxey alkoi miehensä kanssa kokata kotona. Ensimmäisellä viikolla painoa putosi kolme kiloa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kun laihtuminen jatkui, Moxeysta tuli aktiivisempi: hän alkoi kävellä, ja kun painoa oli pudonnut noin 13 kiloa, hän meni kuntotunnille. Hän alkoi jopa juosta, vaikkei pitänyt itseään juoksijana.

Nykyisin Moxey lenkkeilee viiden ja kymmenen kilometrin lenkkejä. Hän on päässyt tavoitepainoonsa.

– Olen ottanut hallinnan siitä, mitä teen itselleni ja keholleni. Se auttoi minua löytämään oman arvoni uudelleen, Moxey kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Moxeyn vinkit painonpudotukseen

Ota kuvia: vaikkei Moxey pitänyt ulkonäöstään, hän otti kuvia. Vanhoista kuvista Moxey näki edistymisensä ja jaksoi keskittyä painonpudotustavoitteeseensa.

Nauti ruoasta: Moxeyn mukaan moni luopuu pastasta ja perunasta laihtuakseen, mutta Moxey itse onnistui annoskokoja hallitsemalla. Hän nautti dieetin aikana myös lempiruoistaan. Moxey ei kannusta ketään elämään nälässä, tai olemaan nauttimatta ruoasta.

Palkitse itsesi, kun saavutat tavoitteesi: alussa Moxeyn tavoite oli pudottaa tietty kilomäärä kuussa. Kun hän pääsi tavoitteeseen, hän antoi itselleen palkinnon. Moxeyn mukaan ihmisen täytyy olla kiltti itselleen, tai painon pudottaminen ei onnistu.

Lähde: Today.com

***

0:36

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.