Narsistiseen seksiaddiktiin rakastunut Karita: Mies petti koko ajan

Kehut ja kauniit sanat saivat Karitan* menettämään sydämensä Ristolle*. Alkoholisoituneelle ja narisistiselle miehelle Karita ei kuitenkaan ollut ainoa kumppani.

Karita tutustui Ristoon harrastuksensa kautta. Pari alkoi seurustella.

– Rakastuin häneen palvovaan asenteeseensa. Olen tavallinen pullukka, mutta hänelle olin täydellinen kaunotar. Meillä oli myös paljon samanlaisia mielipiteitä ja arvoja.

Rakkauden ensihuumassa Karita ei välittänyt huolestuttavista merkeistä, jotka ilmenivät Riston puheissa.

– Hän haukkui kaikki entiset seurustelukumppaninsa. Sain hänet monesti kiinni valehtelusta, jolloin hän sai raivokohtauksen. En kuitenkaan halunnut lopettaa suhdetta.

Alkoholismia Karita ei heti huomannut, sillä Risto liikkui paljon autolla, ja muutama saunakalja tuntui normaalilta.

– Kun huomasin hänen juovan tytärtensä nähden, ymmärsin hänen olevan alkoholisoitunut. Hän teloi itseään humalassa eikä päässyt seuraavana päivänä lainkaan liikkeelle. Muistikin pätki.

Työnsä Risto teki koko ajan normaalisti, mutta vapaa-ajalla hän juopotteli ja piti itseään maailman napana. Jos Risto ei ollut kaiken keskipisteenä, nousi myrsky.

Pettäminen tuntui pahalta

Pariskunnan seksi sujui hyvin. Pian Karita kuitenkin huomasi, ettei hän ollutkaan ainoa kumppani Ristolle. Mies osti seksiä ja etsi jatkuvasti uusia naisia.

Karita tunnisti addiktion. Se oli hänelle liikaa, ja hän pisti suhteen poikki.

Ehti kulua vain pari viikkoa, kun hän sai Ristolta kaipaavia viestejä. Karita päätti antaa miehelle uuden tilaisuuden. Suhde ei kuitenkaan toiminut eikä Risto päässyt irti seksiaddiktiostaan.

– Hän petti minua sekä fyysisesti että psyykkisesti. Hän kertoi seksiseikkailuistaan avoimesti, mutta vannoi, etteivät ne merkinneet hänelle mitään.

Toinen nainen raskaana?

Eräänä kauniina kevätpäivänä vuosi sitten Riston kotiin marssi Karitalle tuntematon nainen, joka sanoi olevansa raskaana Ristolle. Karita raivostui. Painostettuna Risto myönsi lopulta totuuden.

– Minulle Risto oli väittänyt tätä naista yhden illan hairahdukseksi, mutta tosiasiassa suhde oli kestänyt monta kuukautta. Myös silloin, kun Risto oli kosinut minua.

Karita järkyttyi tapauksesta ja jätti Riston. Myöhemmin selvisi, että raskaus oli tuulesta temmattu. Karita ei kuitenkaan huolinut Ristoa takaisin, vaikka tämä vannoi jälleen rakkauttaan Karitalle.

– Olen todella kiitollinen, etten koskaan muuttanut hänen luokseen, vaikka hän aneli sitä. Eron jälkeen olin aluksi vihainen ja katkera, mutta nyt pystyn jo muistelemaan hienojakin hetkiä, joita meillä oli. Tavallaan yritän vieläkin selvitä erosta. Uutta parisuhdetta en ole halunnut. Jos joku yrittää lähelle, sanon heti stop.

*Nimet muutettu

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Kuvat: Colourbox.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja