Nanna Karalahti sohaisi muurahaispesää, ihmettelee suomalaisia – "Missään muualla ei ole nähty lasta riesana"

Pienen Jax-pojan äiti sai palautetulvan kirjoitettuaan blogissaan lapsen kanssa ravintolassa syömisestä.

Tv:stä tuttu fitnesskaunotar Nanna Karalahti kirjoitti hiljattain blogissaan ravintolassa syömisestä Jax-poikansa kanssa. Nanna kirjoitti saaneensa toukokuussa vuoden täyttävän poikansa raivokkaan itkukohtauksen vuoksi pahoja katseita kanssaruokailijoilta.

Blogipostaus kirvoitti rutkasti kommentteja ja nyt Nanna jatkaa aiheen parissa uudessa blogikirjoituksessaan.

– Haluan vielä jatkaa kyseistä aihetta, sillä sain siitä aikamoisen palauteryöpyn. Tässä yksi mieleenpainuva kommentti vanhemmalta herrasmieheltä: "Kannattaisi opettaa lapset käytöstavoille eikä tulla julkisuuteen itkemään!", Nanna pohjustaa Sohaistaan vielä muurahaispesään -otsikolla varustetun kirjoituksensa aluksi.

Tämän jälkeen Nanna tarkentaa kyseessä olleen Jaxin saamista vain parinkymmenen sekunnin "itkuraivareista", joista johtuen Nanna vei pojan ulos ravintolasta rauhoittumaan.

Nanna toteaa, että hän ei kohua herättäneessä postauksessa kertonut mielipidettään, mutta nyt hän kirjaa neljän kohdan listan siitä, miten hänen mielestään lapsen tulisi käyttäytyä ravintolassa ja onko lapsen vieminen ravintolaan ylipäänsä OK.

– Itse tein virhearvion viime viikonloppuna: paikka oli täynnä ja ei ehkä se lapsiperheiden lempipaikka. Myöskin poikani on vielä hyvin pieni eikä käytöstapojen opettaminen ole ollut vielä realistista, Nanna kirjoittaa ja lisää aikovansa varmasti opettaa ne pojalleen.

– Missään muualla ei koskaan ole nähty lasta riesana/haittana, ei aamu-, ei päivä- eikä ilta-aikaan, vaan kaikkialla toivotetaan perheen pienemmätkin tervetulleiksi. En tarkoita sitä, että jokaisen tarjoilijan tarvitsisi tulla rapsuttamaan poskesta, mutta tämä on ulkomailla enemmänkin sääntö kuin poikkeus, Nanna kirjoittaa postauksen lopuksi suomalaisten penseää suhtautumista lapsiin ihmetellen.

Lue Nannan uusin kirjoitus kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

    Uusimmat