Nämä olivat Oscar-gaalan oudoimmat asut – katso kuvat!

Tänäkin vuonna häikäisevän kauniiden näyttelijättärien asuvalintojen joukkoon mahtui ihasteltujen iltapukujen lisäksi leninkejä, jotka jakavat mielipiteitä.

Oscar-gaalassa nähtiin hämmästyttävän upeiden asukokonaisuuksien lisäksi asuja, jotka saivat aikaan kummastuneita katseita

Natalie Portmanin yllä nähtiin pilkullinen iltapuku, jonka arkisuus herätti paikalla kysymyksiä. Punamusta iltapuku oli gaalan arvokkaaseen luonteeseen nähden arvostelijoiden mielestä aivan liian arkinen. Portmanin yllä nähtiin myös erityisen näyttäviä timanttikoruja. Näyttelijättären iltapuvun ja korujen yhteensopivuudesta ollaan niin ikään montaa eri mieltä.

Gwyneth Paltrow keräsi punaisella matolla katseita valkoisella iltapuvullaan. Paltrown iltapuvusta erityisen teki se, että pukuun kuului eräänlainen persoonallinen viitta.

Viola Davis näyttäytyi Oscar-gaalassa erikoisessa vihreässä leningissä. Arvostelijat olivat pettyneet nimenomaan vihreään kankaaseen, josta iltapuku oli tehty.

Sheri Shepherdin yllä nähty sininen iltapuku oli kokonaisuus, jossa sattui ja tapahtui. Puvussa oli niin paljon yksityiskohtia, että kokonaisuudesta muodostui jokseenkin sekava.

Oscar-gaalassa nähtiin hyvin erikoisiakin asuja

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja