Mainos

Nämä julkkisnaiset sanovat "ei" kauneusleikkauksille

Vaikka Hollywood onkin suurimmaksi osaksi pintakiillon ja ulkonäön mekka, kaikki eivät koe paineita käydä plastiikkakirurgilla.

Hollywoodissa ulkonäkö merkitsee kaikkea – vai merkitseekö? Nämä julkkisnaiset eivät halua pysyä nuorina ja siloisina kirurgin veitsen avustuksella, kertoo Thefrisky.com.

Barbaba Streisand pelasti leikkaukselta

Eräs kirurgin veistä välttelevistä naisista on näyttelijä Lea Michele (kuva yllä), joka toivoi nuorempana pääsyä plastiikkakirurgille. Barbaba Streisand kuitenkin käänsi Glee-sarjaa kaunistuttavan neidon pään!

– Äitini sanoi minulle aina, että "Barbaba Streisand ei käynyt nenäleikkauksessa, sinäkään et käy". Enkä käynyt, Michele sanoo GQ-lehdelle.

Sädehtivästä hymystään tunnettu Julia Roberts on hänkin kieltäytynyt kauneuskirurgiasta.

– On surullista, että elämme paniikinomaisessa, häiriintyneessä yhteiskunnassa, jossa naiset eivät anna itselleen tilaisuutta nähdä, miltä näyttäisivät vanhempina, Roberts sanoo.

– Kasvot kertovat tarinan, eikä sen tarinan pitäisi kertoa ajomatkasta lääkärin luo, nainen pamauttaa.

Eräs kirurgiasta kieltäytynyt näyttelijä on Jodie Foster, joka ei kuitenkaan kieltäisi leikkauksia kokonaan.

– Mitä tahansa muut haluavat tehdä, hyväksyn sen. Minulle plastiikkakirurgia on minäkuva-asia: haluan muiden mieluummin ajattelevan, että minulla on kamala nenä, kuin että olen käynyt epäonnistuneessa nenäleikkauksessa, Foster sanoo.

"Tunteeko kukaan Botoxin pitkäaikaisvaikutuksia?"

Näyttelijä Kate Winslet ei haluaisi korjailla kasvojaan, vaikka ne alkaisivatkin löystyä tai roikkua. Naista pelottavat kauneuskirurgian seuraukset.

– Minusta nämä asiat ovat hieman pelottavia. Tunteeko kukaan Botoxin tai täyteaineiden pitkäaikaisvaikutuksia? nainen pohtii.

Näyttelijä Meryl Streepin mukaan kuvat epäonnistuneista kauneusleikkauksista ovat tarpeeksi pelottamaan pois kaikki kirurgiahaaveet.

– Jos olet koskaan edes harkinnut moista ja tutkinut, mikä voi mennä pieleen, tiedät: se on kammottavaa, Streep sanoo.

"Näyttelijän kasvojen tulee pystyä liikkumaan"

Näyttelijä Rachel Weisz kieltäisi Botoxin näyttelijöiltä. Nainen vertaa Botoxia steroideihin, jotka ovat urheilussa kiellettyjä.

– Näytteleminen on kiinni ilmeistä. Miksi haluaisit tasoittaa rypyt? Weisz kysyy.

Alien-elokuvien tähti Sigourney Weaver on samaa mieltä ja haluaa vanheta luonnollisesti.

– Näyttelijän kasvojen tulee pystyä liikkumaan. Pidän kehostani nyt, kun nuorempana löysin siitä aina vikoja. Tunnen, että kurvini ovat viimein minun. Ne saattoivat tulla iän myötä, mutten välitä. Olen iloinen siitä, että ne ovat olemassa, Weaver toteaa.

Elämän tarinat

Näyttelijä Cate Blanchett pitää kehon muutoksia kertomuksena eletystä elämästä, kertoo Thefrisky.com.

– Näen ihmisen kasvot, synnyttäneen naisen kehon ja ajattelen, että ne ovat elämämme tarinoita. Miksi haluaisimme pyyhkiä ne pois? Blanchett sanoo.

Myös kuvankaunis Salma Hayek on ylpeä siitä, ettei ole käynyt kirurgilla.

– Minusta on kamalaa, että parikymppiset tytöt ruiskuttavat aineita kasvoihinsa ja huuliinsa. Eräs tyttö kertoi minulle, että jos hän tappaa lihaksensa nyt, hän ei saa ryppyjä myöhemmin. Voitteko kuvitella? Hayek kysyy.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Getty Images/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.