Mainos

"Nämä eivät ole mitään tavallisia pahvilaatikoita" – äitiyspakkausta aletaan jakaa New Jerseyssä

Äitiyspakkaukset saapuvat New Jerseyhyn. Laatikoiden jakoa varten on analysoitu dataa Suomesta.

Äitiyspakkaukset saapuvat New Jerseyhyn, kertoo Popsugar-sivusto. Sivuston mukaan vanhemmille annetaan ”ilmainen pahvilaatikko, jossa vastasyntynyt voi nukkua”.

– Nämä eivät kuitenkaan ole mitään tavallisia pahvilaatikoita. Myrkyttömät, kemikaalivapaat ja ympäristölle turvalliset unipaikat sisältävät opetusmateriaaleja turvallisesta unesta vanhemmille, sekä joitain vastasyntyneen välttämättömyystarvikkeita, kuten vaippoja, bodyn, kosteuspyyhkeitä, liivinsuojia ja nännivoidetta, sivu kertoo.

New Jersey on sivuston mukaan ensimmäinen osavaltio, jossa laatikkoa tarjotaan. Laatikoiden jakoa varten on analysoitu dataa Suomesta. Sivusto toteaa, että Suomessa vauvakuolleisuus on maailman vähäisintä, ja samaa kehitystä toivotaan Yhdysvaltoihin.

– The Baby Box Company ja New Jerseyn terveysviranomaiset tarjoavat laatikkoa kaikille uusille vanhemmille – odottavien isien ja äitien täytyy vain täyttää lomake netissä ja tehdä lyhyt kysely vastasyntyneen hoitoon liittyen, jonka jälkeen he voivat joko hakea laatikon tai saada sen toimitettuna.

Vuoden 2017 aikana laatikoita tarjotaan noin 105 000.

Lähde: Popsugar.com

***Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.