Nälkäisen alligaattorin ruokintanäytös matelijapuistossa sai hurjan käänteen

Nälkäisen alligaattorin ruokintanäytös matelijapuistossa sai hurjan käänteen 1:18
Näin nälkäisen Elviksen ruokintanäytös oikein eteni.

Matelijapuiston työntekijä oli joutua nälkäisen alligaattorin lounaaksi.

Coloradossa sijaitsevan matelijapuiston vieraille järjestetty alligaattorin ruokintanäytös sai hurjan käänteen. Colorado Gator -farmilla asusteleva amerikanalligaattori Elvis erehtyi ja oli kokonaisen raa’an kalkkunapaistin sijaan hotkaisemassa kitaansa sitä tarjonneen puiston työntekijän.

Elvis on yli 3,6 metriä pitkä ja 272-kiloinen alligaattori. Se on lajiltaan mississippinalligaattori eli amerikanalligaattori, joka on suurin alligaattorilaji.

– On hurjaa, miten nopeasti opettavainen esitys voi muuttua hengenvaaralliseksi. Niin kuin näette, Elvis halusi syödä kalkkunan, jota Chad tarjosi, farmi kertoi jälkikäteen Facebookissaan.

Ruokintanäytöksessä Elvistä ruokkinut työntekijä Chad ilmeisesti horjahti kesken esityksen ja alligaattorin ruoaksi tarkoitettu kalkkuna ei osunut nälkäisen Elviksen suuhun. 

– Kun kalkkuna ei pudonnut Elviksen kitaan, iski se sinne, missä se näki liikettä. Sen takia meillä on aina taustajoukkoja työskennellessämme isokokoisten matelijoiden kanssa, farmi kertoo.

Voit katsoa hurjan käänteen saaneen ruokinnan yllä olevalta videolta. 

Myöhemmin farmi julkaisi uuden videon Elviksestä ja Chadista.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ajattelimme leikkiä kohtalolla viikko sen jälkeen, kun Elvis oli yrittänyt syödä Chadin. Niin kuin näette videolta, Elvis ei suhtaudu ollenkaan niin intohimoisesti pieniin kaloihin kuin se suhtautuu kalkkunoihin. Huomaatte myös, että Chadin tähtäin on edelleen yhtä surkea, farmi vitsailee uuden videon saatetekstissä. 

Lähteet: Storyful/Reuters ja  Colorado Gator Farm/Facebook

Lue myös:

    Uusimmat