Mainos

Näitä asioita miehessä ei voi muuttaa

Vanhan vitsin mukaan nainen rakastuu mieheen, alkaa sitten hitaasti muuttaa tätä ja valittaa lopuksi, ettei mies "ole enää se, johon rakastuin"! Nämä piirteet ovat yleensä tulleet jäädäkseen.

Allwomenstalk.com listasi asiat, joita miehessä ei voi muuttaa. Pientä parannusta on kenties odotettavissa säännöllisellä koulutuksella, mutta älä stressaa liikaa: rakasta häntä sellaisena kuin hän on.

Ne kolme sanaa

Vaikka moni nainen haluaa todistaa rakkautensa sanoin lähes päivittäin, miehille nuo kolme sanaa eivät jostain syystä ole niin tärkeitä. Se ei tarkoita, että mies ei rakastaisi: hän vain osoittaa sen eri tavalla.

Mies ei myöskään nauti naisen joskus luomista tunnepeleistä: älä siis väitä, ettei mikään ole huonosti, jos tilanne on todellisuudessa aivan toinen. Anna hänelle mahdollisuus ratkaista sinua vaivaava ongelma, tai ainakin ilmoita, että voitte puhua aiheesta myöhemmin.

"Rakas, näytät ihanalta"

Moni mies ei kehu naistaan tarpeeksi, ainakaan naisen mielestä. Lisäksi irronneet kehut ovat usein mallia "näytät kauniilta".

Jos et halua perusvastausta, älä kysy peruskysymystä! Useimmat miehet sanovat sinun näyttävän kauniilta, mitä ikinä oletkin kaapista valinnut päällesi, koska he ovat sitä mieltä – tai eivät uskalla vastata muutakaan, ettet suuttuisi. Säästä miehesi paniikilta, ja kysy sen sijaan sisarukselta tai lapsiltasi, mitä pukisit yllesi. He kertovat totuuden, jota et kenties sittenkään halunnut kuulla.

Mies kuitenkin saattaa arvostaa sitä, että otat vastaan hänen muotivinkkinsä. Jos mies on ilmaissut, että näytät hänen mielestään ihanalta punaisessa, hän taatusti ilostuu uudesta punaisesta puserostasi.

En tuijottanut häntä

Miehet ovat miehiä: he huomaavat kauniin naisen, koska tämä on, no, kaunis. Älä turhaan polta päreitäsi, jos mies vilkaisee tarjoilijan takamusta: hän tekee sen vaistonvaraisesti, eikä aio sännätä iskemään tarjoilijaa tai kajauttaa tälle kosintaa.

Naisen katsominen on miehelle viatonta hupia, josta on turhaa olla mustasukkainen.

Tule jo!

Se, että olet bileisiin lähdön hetkellä jumittunut vessaan korjaamaan kampaustasi, ei ole miehestä hauskaa. Yritä kunnioittaa miehen antamaa aikarajaa, äläkä ryntäile etsimässä kenkiäsi, kun hän jo odottaa autossa. Voisitte viettää viipyilyyn kuuluvan ajan yhdessä.

Kun sitten olette jo matkalla ovesta ulos, pidä "aiotko todella pukea tuon" -kommentit omana tietonasi. Jos hän pukeutui kyseiseen vaatekappaleeseen, kyllä: hän aikoo esiintyä se yllään tilaisuudessa, johon olette matkalla.

Jos haluat vaikuttaa hänen vaatevalintoihinsa, kehu tai ehdottele vaatteita ennen kuin hän on jo tehnyt päätöksen. Säästytte riidalta.

F1, tylsää…

Jos hän puhuu sinulle formulakilpailuista tai uudesta kodinkoneestanne, teeskentele innostunutta vaikket olisikaan sitä. Hän kestää sinun kertomuksesi tyttöjen illasta kunnialla, vastaa siis samalla mitalla.

Joskus hän ei puhu mitään: tällöin on parempi olla hiljaa kuin pommittaa kysymyksillä, vaikka tarkoittaisi kuinka hyvää. Ehkä mies ei ole varma, mitä tuntee tai ajattelee. Hän tarvitsee aikaa selkeyttääkseen ajatuksiaan, ja selkeytyshetken jälkeenkin on hänen oma asiansa, kertooko hän aatoksistaan sinulle. Anna hänelle hieman tilaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Allwomenstalk.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.