Naisleijonien tähtikaksikko siirtyy ulkomaille

Hyökkääjä Elisa Holopainen ja puolustaja Sanni Rantala ovat allekirjoittaneet vuoden sopimuksen Ruotsin naisten jääkiekon pääsarjaseura Frölunda HC:n kanssa.

Elisa Holopainen on 22-vuotias KalPan kasvatti. Nuoresta iästään huolimatta hän on saavuttanut urallaan paljon. Muun muassa MM-hopeaa ja olympiapronssia. Naisten Liigassa hän on pokannut parhaan pelaajan palkinnon kolmesti. Sarjan pistepörssin hän on voittanut kahdesti. 

21-vuotias Sanni Rantala on urallaan saavuttanut olympiapronssia vuonna 2022. Puolustaja on edustanut Naisten Liigassa KalPan lisäksi Kuortanetta ja Kiekko-Espoota. Hän voitti päättyneellä kaudella sarjan puolustajien pistepörssin. 

Kaksikko juhli päättyneellä sarjakaudella SM-pronssia KalPan paidassa.

– Saamme kaksi huippupelaajaa, jotka ovat pelanneet Suomessa korkealla tasolla. On hienoa saada heidät tänne, ja uskon tämän olevan eduksi molemmille osapuolille, Frölundan urheilujohtaja Kim Martin Hasson kommentoi tiedotteessa.

Maajoukkueen luottopelaajat Holopainen ja Rantala ovat mukana Naisleijonien MM-joukkueessa. Suomi on pelannut käynnissä olevissa MM-karkeloissa neljä ottelua, joista se on voittanut yhden. 

Lue myös:

    Uusimmat