Saako nainen mitään iloa pikapanosta, vai onko se vain miehen palvelemista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Minun tekisi joskus mieli nopeaa 5–15 minuutin pikapanoa arjen keskellä. Se päättyisi minun laukeamiseeni. Oma naiseni haluaa aina seksin kestävän vähintään 30–45 minuuttia, jotta hänkin tulee. Saako nainen mitään iloa pikapanosta, vai onko se vain miehen palvelemista?" kysyy nimimerkki Laukkaava Ori.

Näin naiset vastasivat

"Ei hemmetti, minunkin tekisi joskus mieli nopeaa 5–15 minuutin pikapanoa arjen keskellä, jos se päättyisi minun laukeamiseeni. Saisitko sinä mitään iloa pikapanosta, jonka aikana et itse ehtisi laueta, vai olisiko se vain naisen palvelemista?"
– 39, avoliitossa

"Kyllä pikapanokin on mukava, vaikka itse ei tulisikaan, kaikki seksi on ihanaa. Ja itse saan iloa, kun palvelen miestä ja hän laukeaa."
– 49, avoliitossa

"On ne pikapanot silloin tällöin ihan mukavia, mutta eivät ne hakkaa kuitenkaan kunnon rakastelua, jossa otetaan molempien nautinto huomioon. Miehelle orgasmi on kohtuullisen helppo, jotkut naiset jäävät aina ilman. Huomioi nainen joskus välittämättä omasta nautinnosta, niin vastapalvelukset ovat taattuja."
– 29, sinkku

"Pikapano voi olla ihan ok, mutta orgasmiin asti en siinä ehdi. Voihan noita silti harrastaa, ei aina tarvitse tulla. Mutta kysymyksessä mainittu 'ilo' tässä on kuitenkin jotakin muuta kuin orgasmi."
 – 33, avoliitossa

"Olipa ärsyttävästi ilmaistu: "Oma naiseni haluaa..." Ei se nyt mistään halusta ole kiinni, jos orgasmin tulo nyt vaan tuppaa kestämään. Ei naisesi ärsyttääkseen halua pidemmän kaavan mukaista seksiä. Jos suhtaudut asiaan noin, niin huomaat pian, ettei hän halua lainkaan seksiä. Mitä kysymykseesi tulee, pikapanosta ei tosiaan orgasmia saa, mutta ei minun mielestäni aina tarvitsekaan saada. Panen mieluummin pikaisesti kuin en ollenkaan. Välillä mies saa, välillä minä saan, ei meillä lasketa. Tärkeämpää on se, että järjestää välillä hetken intiimiaikaa, ettei suhde näivety. Siitä huolimatta sinuna varmistaisin kuitenkin, että hoidat naisellesi orgasmin säännöllisin väliajoin, ja ehkä joskus "palvelisit" naistasi."
– 33, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat