Nainen yritti lavastaa miehensä syylliseksi pahoinpitelyyn – valvontakamerat kertoivat totuuden

Nainen yritti lavastaa miehensä syylliseksi pahoinpitelyyn. Valvontakameroista kuitenkin näkyy, että nainen löi itseään hississä ennen kuin meni poliisin pakeille. Petetty mies haluaa vaimonsa karkotetuksi Australiasta.

Australialainen Faisal on pyytänyt Australian keskushallinnolta, että hänen asumuserossa asuva vaimonsa Asmae karkotettaisiin maasta takaisin kotimaahansa Marokkoon. Faisalin mukaan nainen yritti lavastaa hänet syylliseksi pahoinpitelyyn.

Pariskunta tapasi nettideittipalstalla. Asmae on kotoisin Marokosta, Faisal Australian Sydneysta.

Faisal rakastui naiseen saman tien. Hän kosi Asmaeta pian sen jälkeen, kun oli tavannut tämän vanhemmat Marokossa.

Myöhemmin Faisalista kuitenkin alkoi tuntua, että Asmae ei unelmoinutkaan yhteisestä tulevaisuudesta kuten hän.

– Hän on ahne ihminen. Hän on materialistinen. Hän välittää vain itsestään, mies kertoo A Current Affair -tv-ohjelmalle.

– Hän myös vaarallinen. Hyvin vaarallinen.

Palkka kului vaimon hemmotteluun

Pariskunta meni naimisiin. Faisal kertoo tehneensä kahta työtä ja omien sanojensa mukaan hän käytti kaikki tienestinsä Asmaen hemmotteluun. Hän kertoo maksaneensa Guccin verryttelypuvun, nahkatakit, jalokivet, korut, lomat ja hienot illalliset. Faisalin mukaan lähetti myös rahaa Asmaen perheelle.

– Kaikki matkat edestakaisin, kaikki tavarat ja korut maksoivat varmaan noin 200 000 dollaria, Faisal kertoo 9news.com.au-sivustolle.

Seuraavien kuukausien aika Faisal alkoi kyllästyä vaimonsa jatkuviin vaatimuksiin. Hänen mukaansa he riitelivät jatkuvasti.

Lavasti kodin rikospaikaksi ja läpsi itseään

Eräänä huhtikuun yönä tilanteessa tapahtui hämmentävä käänne. Kaikki alkoi, kun Faisal oli tullut kotiin yövuorosta.

Mies saapui keskelle talossa vallitsevaa hävityksen kauhistusta. Asunto näytti siltä kuin se olisi ryöstetty: huonekalut oli kaadettu kumoon ja tavarat olivat levällään pitkin lattioita. Seinissä oli lommoja. Makuuhuoneessa oli rikkoutuneita laseja ja viinitahroja.

– Hän tuli sisään ja sanoi minulle, ”luulet olevasi fiksu. Puhut lakimiehille minusta. Katso nyt, mitä aion tehdä sinulle.” Sitten hän juoksi karkuun, Faisal kertoo.

Valvontakameroista näkyy, että Asmae poistuu asunnosta ja menee hissiin. Hississä hän antaa itselleen pari kipakkaa yläkoukkua.

Jos ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sen jälkeen nainen meni poliisilaitokselle. Hän väitti, että Faisal oli käynyt hänen kimppuunsa.

Myös Faisal tuli poliisin pakeille, sillä hän oli ollut huolissaan vaimostaan. Hänet pidätettiin ja asetettiin syytteeseen.

Miten väkivaltaisessa suhteessa elävää voi auttaa? Artikkeli jatkuu videon alla.

Valvontakamerat kertoivat totuuden

Faisal oli putkassa yön yli. Viranomaiset kävivät Asmaen kanssa asunnolla, jotta nainen voisi kerätä tavaransa.

Faisal taas väittää, että poliisit auttoivat tietämättään Asmaeta varastamaan hänen tavaransa. Naisen matkaan lähtivät muun muassa aurinkolasit, kalliit rannekellot sekä kannettava tietokone.

Kadonnutta omaisuutta suuremman huolen Faisalille aiheuttivat hänelle asetetut syytteet. Pahimmassa tapauksessa hän voisi joutua vankilaan jopa seitsemäksi vuodeksi.

Seuraavien kahden kuukauden aikana Faisal yritti todistella syyttömyyttään. Lakimiehen palkkioihin kului 20 000 dollaria ja hän kävi läpi tunteja rakennuksen valvontakameramateriaalia, kunnes viimein hän löysi pätkän, joka todisti hänen olevan syytön.

New South Walesin poliisi kumosi Faisalille asetetut syytteet välittömästi videotodisteiden löydyttyä. 9news.com.au-sivuston mukaan Asmae ei kuitenkaan koskaan saanut syytettä valheellisista syytöksistä.

Faisal kertoo, että hänelle jäi hurjasti velkaa. Nyt hän asuu omien sanojensa mukaan kimppakämpässä 50 kilometrin päässä työpaikastaan.

Mies oli halunnut erota

Rikosten uhrien tukihenkilönä toimivan Howard Brownin mukaan vaikuttaa siltä, että poliisi ei tutkinut kunnolla Asmaen esittämiä syytöksiä. Asmaen mukaan Faisal oli kuristanut ja lyönyt häntä, kunnes hän pelkäsi henkensä puolesta.

Faisal epäilee Asmaen ryhtyneen kostopuuhiin sen jälkeen, kun hän oli nähnyt miehen kirjoittaman sähköpostin. Faisal kirjoitti, että hän halusi erota. Avioero olisi saattanut vaikuttaa Asmaen oleskelulupaan Australiassa.

9news.com.au-sivuston mukaan Faisal haluaa Asmaen syytteeseen ja ulos maasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minua hyväksikäytettiin uudelleen ja uudelleen. Niin henkisesti, taloudellisesti kuin tunteiden tasollakin. Minä olen uhri. Nyt hänen pitää kärsiä seurauksista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja