Nainen putosi maahan 200 kilometrin tuntivauhtia sotkeuduttuaan laskuvarjoonsa – selvisi hengissä

Jordan mätkähti maahan 200 kilometrin tuntivauhtia, mutta säilytti tajuntansa.

Laskuvarjohyppääjä selvisi uskomattomalla tuurilla karmeasta pudotuksesta. Jordan Hatmaker mätkähti maahan 200 kilometrin tuntivauhtia Virginiassa, koska hän sotkeutui laskuvarjoonsa marraskuussa 2021.

Putosi 4000 metriä: "En ajatellut mitään"

35-vuotiaan Jordanin varjo sotkeutui hänen jalkoihinsa, jolloin mukavana alkanut hyppy muuttui syöksykiidoksi. Jordan putosi käsittämättömät 4000 metriä, mutta vapaapudotus kesti vain 20 sekuntia.

– Kaikki tapahtui todella nopeasti. En ajatellut mitään, koska vain kiepuin, en tiennyt, mitä on meneillään, olin vain "strategiatilassa", Jordan kuvaili Newsweekin mukaan.

"En koskaan ole kuullut sellaista ääntä lähtevän minusta"

Osuttuaan maahan Jordan oli edelleen tajuissaan. Hän kertoo kokeneensa karmeaa kipua, eikä ihme: törmäyksessä hänen selkänsä, jalkansa ja nilkkansa murtuivat.

– Yritin työntää itseäni ylös ja kun mikään ei liikkunut, ensimmäinen ajatukseni oli, että olen halvaantunut. Huusin sitä ääneen, Jordan muistaa.

– En koskaan ole kuullut sellaista ääntä lähtevän minusta. Huusin vertahyytävästi.

Jordan vietti 25 päivää sairaalassa ja kykeni aloittamaan kävelemiskuntoutuksen vasta kolme kuukautta onnettomuuden jälkeen. Katso naisen tarina jutun alussa olevalta videolta!

Aikoo uudelleen hyppäämään

Extreme-lajeja rakastava Jordan ei anna tapahtuneen pelottaa itseään. Hän on jo suunnitellut kiipeilyreissua Mount Everestille, ja laskuvarjohypynkin pariin Jordan aikoo palata jonain päivänä, kun on kuntoutunut täysin.

– En usko, että pitäisi lakata tekemästä rakastamiaan asioita vain siksi, että tiellesi osuu este. Elämä on liian lyhyt ja ihmisen pitäisi tehdä sitä, mikä tekee hänet onnelliseksi.

Katso myös: Näinkin voi käydä! Miehen jalkaproteesi irtosi laskuvarjoillessa – löytyi myöhemmin:

Miehen jalkaproteesi irtosi laskuvarjoillessa 0:48

Lähteet: KameraOne, NewsweekNypost.com

Lue myös:

    Uusimmat