Lentokoneesta putosi ällöttävä yllätys brittimiehen takapihalle – "Kokemus oli erittäin, erittäin kamala"

Seitsemän tunnin lento ei-minnekään myi loppuun 10 minuutissa 2:27
Tämä lento ei-minnekään osoittautui hitiksi!

Lentokoneesta pudotettiin ulostetta miehen pihalle kesällä.

Kesällä Briteissä erään miehen pihalle putosi ulostetta, kertoo BBC. Uutistoimiston mukaan jätökset pudotettiin lentokoneesta.

Ilmailualan The Royal Borough Of Windsor & Maidenhead's -tapahtumassa keskusteltiin aiheesta. Foorumin jäsenistöön kuuluva kaupunginvaltuutettu Karen Davies kertoo erään paikallisen ottaneen häneen yhteyttä ja kertoneen tapahtuneesta. Davies toivoo, että vastaavaa ei sattuisi kenellekään toiselle.

Ulostetta pitkin pihaa

Daviesin mukaan kyseisen henkilön koko puutarha oli jätöksien peitossa. Sitä putosi puutarhavarjojen päälle. Ulostetta oli kuulemma pudonnut myös miehen itsensä päälle.

– Tiedän tällaista tapahtuvan joka vuosi lentokoneista peräisin olevan jäädytetyn jäteveden kanssa, mutta tämä ei ollut jäädytettyä ja hänen koko puutarhansa tuli sotketuksi erittäin epämiellyttävällä tavalla, hän kertoi.

– Hän oli ulkona puutarhassa tuohon aikaan, joten kokemus oli erittäin, erittäin kamala.

BBC:n mukaan jätteiden dumppaus taivaan tuuliin tapahtui suurin piirtein Windsorin alueella heinäkuun puolivälissä.

Lentokoneissa jätevedet säilytetään tankeissa, joiden sisältö yleensä hävitetään koneen laskeuduttua. 

Hyvin harvinainen tapaus

Foorumin jäsen ja puheenjohtaja John Bowdenin mukaan kyseessä on erittäin harvinainen sattumus. Hän veikkasi lämpimän sään saaneen aikaan sen, että jätökset olivat tulivat pihalle ”nestemäisempinä”. 

Whitfieldin seurakunnan edustaja Geoff Paxton on työskennellyt lentokentillä 40 vuotta. Myös hänen mukaansa miehen kohdalle sattunut epäonnekas sattuma on erittäin harvinainen eikä hän ole nähnyt sellaista tapahtuvan pitkään aikaan. Whitfieldin mukaan modernien lentokoneiden wc:t ovat turvallisempia. 

Yhtiön nimi ei ole tiedossa

Daviesin mukaan epäonnisen sattuman kohteeksi joutunut asukas päätti olla hakematta tapahtuneen vuoksi korvauksia.

Lentoyhtiön nimi ei ole BBC:n tiedossa. Daviesin mukaan se sijaitsee kuitenkin hyvin kaukana Briteistä.

Daviesin mukaan asukas otti yhteyttä lentoyhtiöön. Ensin yhtiöstä oltiin sitä mieltä, että heidän koneensa ei ollut kyseisellä alueella tuolloin. Myöhemmin sen kuitenkin vahvistettiin olevan yhtiön kone, kun asukas kykeni määrittelemään, mistä lentokoneesta oli kyse. Tässä hän käytti apunaan reitinseurantasovellusta.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat