Nainen! Näin pönkität seksuaalista itsetuntoasi

Itsevarmuus vällyjen välissä kumpuaa hyvästä itsetunnosta. Lue vinkit, miten ravistelet itsestäsi turhat epävarmuudet pois ja olet itsevarmempi rakastaja.

Huono itsetunto on naisten surullisen kuuluisa pahe. Esimerkiksi inho omaa kroppaa kohtaan voi saada naisen tuntemaan olonsa epäseksuaaliseksi olennoksi. Stop tykkänään! Lue vinkit, miten voit pönkittää seksuaalista itsetuntoasi.

Vinkki 1: Lopeta itsesi vertailu!

Yksi pahimmista itsetunnon murskaajista on verrata itseään näyttelijättäriin, laulajiin tai malleihin. Vaikka järki kielii, että kyseisten naisten kuvia on käsitelty ja siloteltu kovalla kädellä, monet vertailevat itseään heihin yksioikoisesti ja pahoittavat mielensä. Älä myöskään vertaa itseäsi aikuisviihdetyöläisiin – siitä maailmasta on todellisuus kaukana.

Et voi rakastaa muita, ennen kuin osaat rakastaa itseäsi. Opettele siis rakastamaan omaa kehoasi – sehän on ainutlaatuinen. Muista ettei kukaan herää joka aamu näyttäen Kauniista ja Rohkeista revityltä. Et, vaikka nukkuisit koko yön meikit kasvoillasi.

Vinkki 2: Valitse vaatteesi oikein

Nyt on korkea aika heittää pois kaikki vaatteet, jotka eivät yksinkertaisesti näytä päälläsi hyvältä, saavat sinut näyttämään lihavalta tai ovat liian pieniä. Unohda ajatus "tavoitefarkuista" tai siitä, että vielä jonain päivänä vuonna 1986 ostettu mekko on taas muotia. Vie kyseiset vaatteet esimerkiksi kirpputorille tai vaatekeräyspisteelle. Ja aloita alusta.

Osta itsellesi vaatteita, jotka saavat sinut näyttämään upealta juuri tällä hetkellä – oikean kokoiset ja näköiset vaatteet saavat sinut tuntemaan olosi seksikkääksi ja itsevarmaksi. Vaatekaupoissa on asiantuntijoita, jotka auttavat mielellään löytämään juuri sinulle istuvat vaatteet.

Muista myös päivittää alusvaatevarastosi: hanki seksikkäitä alusvaatteita, sukkanauhoja – vaikka vain omaksi iloksesi.

Vinkki 3: Valitse itsellesi sopiva liikuntalaji

Hyvä fyysinen aktiivisuus = Terve iloinen seksuaalisuus.

Jos et ole hikijumppien ystävä, voit kokeilla käydä uimassa, kävellä, pyöräillä – tai kokeile aloittaa ratsastus, tennis tai jooga. Älä ajattele, että liikunnan pitää olla pakkopullaa jonka avulla kulutat miljoona kaloria, vaan että se saa sinut voimaan hyvin. Hengittämäsi ilma tuntuu erilaiselta.

Muista, että kiihkeän seksin aikana voit ikään kuin "vahingossa" kuluttaa lähes 100 kaloria – siinä myös mainio keskiyön harrastus.

Vinkki 4: Syö terveellisesti

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Se mitä syöt, vaikuttaa siihen miltä sinusta tuntuu. Opettele siihen, että syöt vain silloin kun sinulla on nälkä – et silloin kun tunnet olosi yksinäiseksi tai tylsistyneeksi. Jos huomaat syöväsi suruusi, kannattaa ottaa yhteyttä ammattiauttajaan. On hyvin tärkeää, että voit henkisesti hyvin! Olethan oman elämäsi tärkein ihminen.

Vinkki 5: Geenien viemää

Kaiva esiin valokuva-albumi ja katsele kuvia vanhemmistasi, isovanhemmistasi. Kuvat kun kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, saatat huomata mitä voit odottaa omalta keholtasi ajan kuluessa. Miten raskaus tai vuodet ovat vaikuttaneet heidän olemukseensa? Alkoiko isoäidillesi kertyä vasta 40-vuotiaana kiloja? Kannusta itseäsi huolehtimaan itsestäsi.

Etsi heistä kauniita, kiehtovia piirteitä ja kirjaa ne ylös. Lopuksi katso itseäsi peilistä. Huomaatko että sinussa on myös noita samoja piirteitä?

Vinkki 6: Ryhdy viettelijättäreksi

Nyt kuulet salaisuuden, jota vain harva tuntuu tietävän: miehet rakastavat naisia, jotka ovat oikeita naisia. He luonnostaan himoitsevat naisia, joilla naisellisia piirteitä, eivät ole kolmimetrisiä alieneja.

Pue yllesi seksikäs asu ja käyttäydy viettelijättären elkein. Punaa huulesi kuin Kissanainen, ota lasi viiniä. Laita korkokengät jalkaan, hyvää musiikkia tai lähde kaupungille.

Nauti naiseudestasi.

AVA

Osittainen lähde: Intimatemedicine.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja