Nainen ei erota vasenta oikeasta – ratkaisi nolon ongelman pysyvästi: "Minun ei tarvitse tuntea oloani niin tyhmäksi"

Jos oikean erottaminen vasemmasta tuottaa haasteita aikuisenakin, voi joutua naurunalaiseksi. Australialaisnainen ratkaisi yllättävän yleisen ongelman kahdella pienellä tatuoinnilla.

23-vuotias D’Kodia Laine on aina kokenut vaikeaksi oikean ja vasemman puolen hahmottamisen. Nainen kertoo Daily Mailille, että olematon suuntavaisto on johtanut varsinkin aikuisiällä siihen, että hänelle nauretaan.

Ongelma nousi jälleen kerran esiin viime vuonna, kun D'Kodia ystävineen pelasi etsintäleikkiä. Suuntavaistoton nainen nimettiin joukkueensa navigoijaksi.

Kun D'Kodia oli ohjeistanut tiimin kuskia muutaman kerran väärään suuntaan, eräs ystävä päätti piirtää hänen käsiinsä oikeaa ja vasenta merkitsevät kirjaimet. D’Kodia vitsaili, että käy tatuoimassa kirjaimet ihoonsa.

– Se alkoi vitsinä, mutta oli oikeasti todella kätevää, hän sanoo.

D’Kodia päätti, että suunnan ottamisessa ohjaavien pienten tatuointien ottaminen olisi pysyvä ratkaisu hänen ongelmaansa.

Monella on ongelmia erottaa vasen ja oikea

Kirjaimet D’Kodian ihoon ikuisti australialainen tatuointitaiteilija Lauren Winzer. Hän jakoi Instagramissa kuvan käytännönläheisestä luomuksestaan.

– Tatuoinnit eivät ole vain söpöjä, vaan ne voivat olla myös todella käytännöllisiä. Onnea tulevaisuuden suunnistamisiin, oli ilo opastaa sinua, Lauren kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Moni kuvaa kommentoinut ylistää tatuointi-ideaa ja sanoo tarvitsevansa vastaavat kirjaimet käsiinsä itsekin.

– Kommenteista päätellen moni ihminen tarvitsisi tällaisen tatuoinnin, joten enää minun ei tarvitse tuntea oloani niin tyhmäksi, D’Kodian sanoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat