Näin upealta O.C.-sarjan Rachel Bilson näyttää bikineissä: Katso kuvat

Rachel Bilson on bikineissä upea ilmestys. Tähti lomailee parhaillaan Barbadosilla yhdessä poikaystävänsä Hayden Christensenin kanssa.

O.C.-sarjan tähti Rachel Bilsonilla ei takuulla ole paino-ongelmia. Uudet kuvat osoittavat, että kaunis näyttelijä on upeassa kunnossa. Bilsonin rantakuvat ikuistettiin eilen Barbadosilta, jonne tähti oli saapunut lomailemaan yhdessä poikaystävänsä Hayden Christensenin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2007 ja kihloihin he menivät vuonna 2008. Matkaan tuli mutkia vuonna 2011, jolloin Bilson ja Christensen ottivat muutaman kuukauden aikalisän suhteestaan. Nyt pari näyttää kuitenkin viihtyvän jälleen hyvin yhdessä.

Vaikka Bilson näyttää upealta bikineissä, paljasti hän taannoin Lucky-lehden haastattelussa viihtyvänsä parhaiten pyjamassa.

– Rakastan pukeutua pyjamaan. Äitini antoi minulle vastikään Miss Piggy -pyjaman ja rakastan sitä, tähti kertoo.

Laiskat kotipäivät pyjamassa ovat tähden mieleen. Muutenkin Bilson luottaa pukeutumisessaan simppeliin tyyliin.

– Pukeudun neutraalisti ja lisään vähän väriä kokonaisuuksiin. Olen todellinen asusteihminen. Voin pukeutua yksinkertaiseen t-paitaan ja farkkuihin ja lisätä niihin upeat kengät, coolin huivin, vyön tai laukun, Bilson sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja