Näin petturiurheilijan ex-vaimo tuhlaa erorahojaan

Huippugolfari Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren remontoi parhaillaan luksuskartanoaan. Nordegren ei aio kantaa muuttotavaroitaan pitkälle, sillä ruotsalaiskaunotar osti uuden miljoonatalon ihan naapurista.

Sarjapettämisestä kiinni jääneen golfari Tiger Woodsin entinen vaimo, Elin Nordegren, on ostanut uuden ökytalon. Uusi koti sijaitsee vastapäätä ruotsalaissyntyisen Nordegrenin remontoitavana olevaa 15, 5 miljoonan dollarin taloa. Nordegrenmaksoi 3,3 miljoonaa euroa neljän makuuhuoneen tilapäiskodistaan, jossa ex-malli aikoo lastensa kanssa asua remontin ajan.

Nordegrenillä ei ole pikkurahasta puutetta, sillä kaunotar sai yli 77 miljoonaa euroa avioeronsa yhteydessä. Nyt remontin kohteena olevasta talosta Nordegren maksoi yli 9 miljoonaa euroa, mutta talo purettiin ja tilalle rakennetaan nyt uutta, liki 2000 neliömetrin kokoista megakartanoa.

Nordegrenin naapuri ja huhuttu poikaystävä, miljardööri Chris Cline, on tehnyt myös oman osansa naapuruston haltuun ottamisesta, sillä hän omistaa neljä tonttia kotinsa ympäriltä.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Splash News

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja