Näin parannat seksielämääsi, katso kuumat vinkit!

Syksyn pimentyessä on ihanaa käpertyä oman kullan kainaloon. Pimeyttä vastaan voi yrittää taistella keksimällä lakanoiden väliin uusia kuvioita. Cosmopolitan listasi parhaat seksivinkit, katso ja kokeile!

Kaipaatko uutta säpinää ja jännitystä makuuhuoneen puolelle? Rohkaise mielesi ja yllätä kumppanisi näillä Cosmopolitanin kuumilla seksivinkeillä.

1. Kylpekää yhdessä

Ehdota kumppanillesi yhteistä kylpyä ennen makuuhuonesessioita. Muista romanttiset kynttilät ja seksikkäät vartaloöljyt!

2. Erilainen hieronta

Helli rakkaasi rasittuneita lihaksia rentouttavalla hieronnalla, mutta lisää siihen seksikäs käänne: käsien sijaan sinun täytyykin käyttää muita ruumiinosia.

3. Vierailla vesillä

Monet ihmiset unelmoivat seksistä kodin ulkopuolella, mutta jos ajatus tuntuu mielestäsi liian rohkealta, voit yrittää luoda uuden paikan fiilistä omaan kotiisi. Kokeile esimerkiksi sisustaa makuuhuoneesi hotellimaiseen tyyliin. Piilota tutut esineet, kuten perhevalokuvat ja panosta laadukkaisiin, ylellisiin silkkilakanoihin. Jos haluat viedä idean askelta pidemmälle, hanki myös pehmeät, valkoiset kylpytakit ja pullollinen samppanjaa.

4. Anna halujen viedä

Kun olet kiihottunut, osoita se kumppanillesi haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi voihkia äänekkäästi tai huutaa hänen nimeään. Se saa kumppanisi tuntemaan olonsa maailmanvaltiaaksi.

5. Seksileluja makuuhuoneeseen

Seksilelut ovat helppo tapa maustaa seksielämää. Monet vannovat käsirautojen nimiin, toiset taas haluavat sitoa kumppaninsa silmät seksin ajaksi. Vain mielikuvitus on rajana!

Haluatko lisää vinkkejä? AVA-kanavan Lääkärit-keskusteluohjelmassa Lisa paljastaa täydellisen seksin reseptin.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja