Näin naiset pettyvät tänäkin jouluna

Naiset eivät tosiaankaan luota miestensä kykyihin ostaa lahjoja. Uusi selvitys vahvistaa sen, minkä monet aiemmatkin kyselyt ovat paljastaneet – miehet eivät vain osaa valita oikeita lahjoja kumppaneilleen!

Uusi kysely paljastaa, että yli puolet vaimoista ja tyttöystävistä valmistautuvat pettymään tänäkin jouluna kumppaninsa antamaan lahjaan. Selvityksen mukaan naiset uskovat, että heidän parhaat ystävänsä osaisivat ostaa paremman lahjan kuin mies, jonka tehtävä se olisi.

Jos ei se ole tarpeeksi hälyttävää, niin uskomattomat 81 prosenttia kyselyyn osallistuneista yli tuhannesta naisesta sanoo, etteivät heidän kumppaninsa juuri koskaan tee heidän vuokseen mitään erityistä jouluisin – kuten osta jotain kaunista vaatekappaletta. Ne naiset, jotka ilmoittivat olleensa viime vuonna tyytyväisiä joululahjaansa, kertoivat, että tämä johtui vain siitä, että he olivat kertoneet kumppanilleen tarkasti, mitä heille tulisi ostaa.

– Moni nainen on saanut niin kauan surkeita lahjoja, että heidän odotuksensa ovat pohjalla – silti he edelleen pettyvät, sanoo yksi kyselyn suorittaneen AskHerFriends.com-sivuston perustajista Ben Blomerley.

Kyselyyn osallistuneet naiset olivat iältään 18–50-vuotiaita.

Mies, miten sinä yllätät kumppanisi jouluna? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja