Näin mies saa voimakkaamman orgasmin

Miehen orgasmi jää usein taka-alalle kun puhutaan hekuman huipusta. Myös miehen orgasmin vahvuuteen voi vaikuttaa.

Vaikka jokainen mies on tietysti omanlaisensa persoona, jolla omat mieltymyksensä, on olemassa käteviä peruskikkoja, joiden avulla miehenkin on mahdollista saavuttaa hyvinkin voimakas orgasmi.

Tunnista orgasmi etukäteen

Kun miehen orgasmin lähenemisen oppii tunnistamaan etukäteen, on helpompi keskittyä vahvistamaan koettuja tuntemuksia. On kyse sitten voimistuneesta hengityksestä tai lihasten jäykistymisestä – on tärkeää oppia vastaanottamaan kumppanin tuntemukset pystyäkseen maksimoimaan toisen hyvänolontunteen.

Avaa suusi

Mies kokee helposti epäonnistuneensa, jos hänelle jää tunne, että laukeaminen tapahtui liian nopeasti. Miehelle on tärkeää tehdä selväksi, että hänen orgasmiaan odotetaan. Tieto siitä, että oma kumppani nauttii miehen hekuman huipusta voi parantaa tuntemuksia entisestään, eikä miehellä ole siten paineita suoriutumisestaan.

Älä kammoksu spermaa

Vaikka eritteitä pidetään usein ennemmin vastenmielisinä kuin viehättävinä, on tärkeää muistaa, että sperma kuluu usein miehen orgasmiin – halusi sitä tai ei. Miehen itsetunto kärsii, jos eritteeseen suhtautuu turhan kammoksuvasti. Neutraali suhtautuminen saa miehen sitä vastoin tuntemaan olonsa turvallisemmaksi ja vapautuneemmaksi ja samalla seksuaaliset tuntemuksetkin paranevat.

Tartu miehesi takapuoleen

Takapuoleen tarttuminen juuri ennen miehen hekuman huippua voi saada hänet tuntemaan itsensä hyvinkin halutuksi. Voit viestiä kouraisulla jopa selvemmin haluavasi kumppaniasi, kuin supisemalla sen hänet korvaansa. Tämä taas rentouttaa miestä entisestään.

Ole tehokas

Sanotaan, että mitä kauemmin orgasmia pidättelee, sitä voimakkaampana se valtaa kropan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, jos orgasmia joutuu viivyttelemään ikuisesti. Tarkkaile miestäsi ja pidä huoli siitä, että hän joutuu pidättelemään, mutta ettei odotus sekoitu kärsimättömyyteen ja sitä kautta luovuttamiseen.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja