Näin Kaiasta tuli selvänäkijä – "Saan viestejä perhosilta, linnuilta ja enkeleiltä"

Kaia kertoo, miten hänestä tuli selvänäkijä. Yhteys henkimaailmaan ihmishahmojen ja eläinten kautta on jatkunut pienestä pitäen.

Kun Kaia oli nuori tyttö, hän alkoi nähdä asioita, joita muut eivät nähneet.

– Ollessani yksin mustikassa ympärilleni ilmestyi harmaita ihmishahmoja. Ensimmäisellä kerralla se oli hyvin pelottavaa. Juoksin kiireesti kotiin kertomaan äidille, mitä oli tapahtunut, Kaia muistelee.

Äiti ei epäillyt Kaian näkyjä.

– Selvänäköisyys kulkee suvussamme lahjana. Äitini lapsuudenkodissa lapset olivat aina kerääntyneet erään tätinsä ympärille kuulemaan tarinoita tulevaisuudesta.

Onnistui siinä, missä raavaat miehet eivät

Kaia kertoo, että hän on aina pystynyt keskustelemaan eläinten kanssa energiatasolla.

– Tapanani oli viedä kulkukissoja ja -koiria sekä siipirikkolintuja kotiin hoitaakseni ja ruokkiakseni niitä.

Kaian kyvyt tulla toimeen eläinten kanssa eivät jääneet huomaamatta.

– Kun naapuritilamme emäntä kerran lähti matkalle ollessani 11-vuotias, hän pyysi minua lypsämään hankalan "potkurilehmän" poissa ollessaan. Tilan isäntäväki epäonnistui tehtävässä, mutta minä vain istuuduin lypsyjakkaralle, pesin utareet ja aloin lypsämään. Lehmä oli aivan rauhassa.

– Seuraavana aamuna miehet vannoivat hoitavansa homman itse, mutta yritettyään päätyivät jälleen hakemaan minut paikalle. Lopulta lypsin kovaluonteista lehmää niin kauan kuin tilan emäntä palasi takaisin, Kaia kertoo.

Kommunikoi energiatasolla lasten kanssa

Kaialla on edelleen erityinen suhde eläimiin.

– Kun perheemme kissat tunnistavat autoni ajaessani pihaan, ne ilmestyvät heti paikalle ja saattavat minut sisään kulkien edellä äänekkäästi maukuen. Muita ne eivät käy tällä tavalla hakemassa.

Kaia kertoo pystyvänsä kommunikoimaan energiatasolla myös pikkulasten kanssa.

– Ollessani ulkomailla töissä pienten taaperoiden vanhemmat ihmettelivät, miten heidän lapsensa ymmärsivät minua, vaikkeivät edes puhu suomea, Kaia kertoo.

Junassa apua tarvitsevan viereen

Nyt Kaia on tehnyt selvänäkijän töitä toistakymmentä vuotta.

– Viestintuojina henkimaailmasta toimivat niin perhoset, linnut kuin enkelitkin.

Kaia sanoo, ettei selvänäkemistä oikeastaan pysty selittämään.

– Henkimaailmasta saatuja viestejä voisi kuvailla kirkkaana auringonvalona. Se on näkymätöntä, mutta silti lämmittää, Kaia kertoo.

– Joskus lähtiessäni matkalle huomaan esimerkiksi junassa, että minut on ohjattu sellaisen ihmisen viereen, joka tarvitsee apua. Niin henkimaailma johdattelee näitä asioita.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja